4 Ay Atak+ Gaz
102 görüntüleme
M
Melike B. ..
20 Şubat 2026 22:11
4 aylık bebeğim 3 gündür aşırı huzursuz sürekli bacaklarını karnına çekiyor yatmak istemiyor gündüz uykuları yok denecek kadar az. Hem gaz hem atak aynı anda uğradı galiba çok zorlanıyorum elimden de bir şey gelmiyor ne yapabilirim neler onerirsiniz
Ş
Şeyda A.
20 Şubat 2026 22:16
Gazı için ayak tabanlarına acı elma yağı sürün rahatlar gazını kolayca çıkarır
M
Melike B. ..
20 Şubat 2026 22:34
Gazı için ayak tabanlarına acı elma yağı sürün rahatlar gazını kolayca çıkarır
Z
Zeynep O. ..
20 Şubat 2026 22:43
Benim de bebeğim 4.5 aylık tam gaz bitti derken gecen hafta acillik olduk aşırı gazdan. Çok dikkat edin ve mutlaka gazını çıkarın her beslenmeden sonra ve gündüz masaj yapın o gazi bı şekilde çıksın ki az da olsa rahat uyusun. Bizim son zamanlarda gaz çıkmıyordu bende bitti diye pek düşmedim üstüne oysaki bitmemiş resmen bırikti en son şiddetli saatler süren aglamayla acillik olduk gösterdi kendini
M
Melike B. ..
21 Şubat 2026 08:50
Benim de bebeğim 4.5 aylık tam gaz bitti derken gecen hafta acillik olduk aşırı gazdan. Çok dikkat edin ve mutlaka gazını çıkarın her beslenmeden sonra ve gündüz masaj yapın o gazi bı şekilde çıksın ki az da olsa rahat uyusun. Bizim son zamanlarda gaz çıkmıyordu bende bitti diye pek düşmedim üstüne oysaki bitmemiş resmen bırikti en son şiddetli saatler süren aglamayla acillik olduk gösterdi kendini
B
Bedia
22 Şubat 2026 17:44
Benim bebeğim 4 aylık gazı var ama bacaklarını karnına doğru değil ters yöne doğru kasıyor sürekli ağlıyor sürekli kucak istiyor gerçekten çok yoruldum ara ara susup tekrar başlıyor poposunda çatlak var ne yapacağım bilmiyorum
M
Melike B. ..
22 Şubat 2026 17:46
Benim bebeğim 4 aylık gazı var ama bacaklarını karnına doğru değil ters yöne doğru kasıyor sürekli ağlıyor sürekli kucak istiyor gerçekten çok yoruldum ara ara susup tekrar başlıyor poposunda çatlak var ne yapacağım bilmiyorum
B
Bedia
22 Şubat 2026 17:47
Bizimde öyle sürekli kucak istiyor bu ay başladı yediklerime dikkat ettiğim halde gaz oluyor. Popo çatlağına hametan denedeniz mi