4. Ay Atak

123 görüntüleme
Z

Z.G

14 Temmuz 2026 18:21
Arkadaşlar 4. Ay atağından sonra bebeğin uykusu eski hâline geliyor mu
Ebru K.

Ebru K.

14 Temmuz 2026 18:42
Valla bizim [4.ay](4.ay) atagindan sonra yerine gelmedi dokuz aylığız perişanım gecem gündüzüm birbirine karıştı üstüne bir se diş sancıları ekleniyor tam oluyor her bebek de aynı değildir tabi umarım sizin bebeğiniz normale doner
Z

Z.G

14 Temmuz 2026 19:56
Ebru Kaya
Valla bizim [4.ay](4.ay) atagindan sonra yerine gelmedi dokuz aylığız perişanım gecem gündüzüm birbirine karıştı üstüne bir se diş sancıları ekleniyor tam oluyor her bebek de aynı değildir tabi umarım sizin bebeğiniz normale doner
3. Ayında başladı tam bir aydır uyku görmedim o kadar yorucu bir süreç ki
İ

İlknur S.

14 Temmuz 2026 20:24
14. Haftada başladı benim kızımın da . Zaten doğduğundan beri uyku problemimiz hep vardı gazlı bir bebek . Ama 1 haftadır gece sadece meme de uyuyor gündüzde sadece kucakta asla yerine koyunca uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum
Z

Z.G

14 Temmuz 2026 20:26
İlknur Süer
14. Haftada başladı benim kızımın da . Zaten doğduğundan beri uyku problemimiz hep vardı gazlı bir bebek . Ama 1 haftadır gece sadece meme de uyuyor gündüzde sadece kucakta asla yerine koyunca uyanıyor ne yapacağım bilmiyorum
Aynısı desem. Sürekli ayaklarımda sallanıyor uyandığında da kucak istiyor hiçbir şey yapamıyorum
N

Nur A.

14 Temmuz 2026 20:31
Atak görmedik ama 5. Ayda uykuları daha uzun ve düzenli oldu
İ

İlknur S.

14 Temmuz 2026 20:32
memeden başka bir yerde uyumuyor gece boyu mememde . Nasıl geçecek ya da geçecek mi bilmiyorum. Gece saat başı uyanıyoruz . 3.5 aydır böyleyiz gazı da yavaş yavaş geçmeye başladı
Z

Z.G

14 Temmuz 2026 20:36
Nur Ays
Atak görmedik ama 5. Ayda uykuları daha uzun ve düzenli oldu
Bu çok umut verici
Z

Z.G

14 Temmuz 2026 20:36
İlknur Süer
memeden başka bir yerde uyumuyor gece boyu mememde . Nasıl geçecek ya da geçecek mi bilmiyorum. Gece saat başı uyanıyoruz . 3.5 aydır böyleyiz gazı da yavaş yavaş geçmeye başladı
Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz benimki de ya memede ya da ayakta sallanarak uyuyor. Gaz problemi de çok fazlaydı şükür azalttı
İ

İlknur S.

14 Temmuz 2026 20:37
Z.G
Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz benimki de ya memede ya da ayakta sallanarak uyuyor. Gaz problemi de çok fazlaydı şükür azalttı
Bizim de öyle gaz sorunumuz aşırıydı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir