4. Ay Atak

130 görüntüleme
N

Nihan S.

29 Nisan 2026 20:19
Atakta mı olduğunu bilmiyorum bebeğimin 15. Haftası ve neredeyse 11. Haftadan beri emmiyor mama bile çok az yiyor geceleri aralıksız uyurdu ama şimdi saat başı mızmızlanarak uyanıyoe kundaktan çıkmaya çalısıyor ve gün içinde sürejki ağlıyor ne zaman geçecek acaba bu süreç
M

Merve

29 Nisan 2026 20:40
Nihan hanımmm en yorucu süreçlerden birisi 4. Ay atağı.. hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bir anda düzeliveriyor inanın sadece sabırlı olmak lazım bir de varsa eğer çevrenizden yardım edebilecek biri bu dönemde sizinle beraber olursa en azından sabrınızı çok zorlamaz

Zamanla beslenmesi artacak o yüzden uykusu da düzene girecek
Sümeyye M.

Sümeyye M.

29 Nisan 2026 21:41
Merve
Nihan hanımmm en yorucu süreçlerden birisi 4. Ay atağı.. hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bir anda düzeliveriyor inanın sadece sabırlı olmak lazım bir de varsa eğer çevrenizden yardım edebilecek biri bu dönemde sizinle beraber olursa en azından sabrınızı çok zorlamaz

Zamanla beslenmesi artacak o yüzden uykusu da düzene girecek
Ne zaman geçer
M

Merve

29 Nisan 2026 21:45
Sümeyye Mertbey
Ne zaman geçer
Bebek özelinde bir durum ama benim bebeğimde 3 hafta sürdü sonra kendiliğinden düzeldi şu an 8. Ay ataklarını da yeni atlattık 🫣
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir