4. Ay Atağı Ne Zaman Bitecek !!

226 görüntüleme
Sinya Ç.

Sinya Ç.

6 Ağustos 2026 06:19
4.5 aylık Yaklaşık 2 haftadır özellikle geceleri saat başı kalkıyor emzik versemde istemiyor biraz memede sakinleşip uyuyor 1 saat sonra kurulu alarm gibi tekrar kalkıyor sabaha kadar böyle bir döngü asla uzun uykusu yok eskiden 2 kez kalkardı şimdi napacağımı bilmiyorum 5 de kalkıyor sabah 1 saat uyutmaya uğraşıyorum bu bir süreç mi gece uykuları düzene girecek mi ? Çünkü mahvolmuş durumdayım.
İ

İrem

6 Ağustos 2026 08:14
4 ay 25 günlük hala devam ediyor bizim aynı durumdayız sizle 5 haftadan beri böyle en son dün gece delirme noktasına geldim asla uyumak istemiyor uyusa da yarım saat sonra uyanıyor mahvolduk inşallah biter artık
A

Aslı Ö.

6 Ağustos 2026 09:56
5,5-6 aylıkken bizim ciddi oranda azalmıştır etkisi. Zamanla geçecek sabırlı olun çook zor ama tünelin sonu aydınlık
Sinya Ç.

Sinya Ç.

6 Ağustos 2026 10:11
İrem
4 ay 25 günlük hala devam ediyor bizim aynı durumdayız sizle 5 haftadan beri böyle en son dün gece delirme noktasına geldim asla uyumak istemiyor uyusa da yarım saat sonra uyanıyor mahvolduk inşallah biter artık
Sonunda geçecek olması yine de rahatlatıyor biraz herkes geçecek diyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir