4. Ay Atağı mı Meme Reddi mi Yoksa Hepsi mi?

160 görüntüleme
S

Sena ç.

25 Mayıs 2026 20:17
Oğlum memede uyuyor beşiğine transfer ediyorum. bu durum beni yormuyor açıkcası ama son 1 haftadır memede doluluğu emince çekince gelmesi gereken kısıma geldiği zaman söylenmeye başlıyor. Doktorumuzun tabiriyle biraz tembel bir oğlan çocuğu. Meme istemediği için, söylendiği için memede uykular da gitti. Helak olduk 1 haftadır. Biberon vermeye başladım ama onu içerken de uykuya geçmiyor en azından doyduğundan emin oluyorum. Helpppp
Sema G.

Sema G.

25 Mayıs 2026 20:22
Bende 4. Ay atakları çünki çoğu insanda duyuyorum benm arkadaşımın oğluda böyle memeyi bıraktı mama veriyor artk. Ama bence siz bunu yenmeye çalışın emzirmeye devam edin uzanarak emzirin ayakta pış pış yaparak emzirin banyoda emzirenler bile var meme reddiniz yenmek için. Uyku gerilemeside oluyormuş bu ayda . Biz 3 aylığız ve korkuyorm açıkcası🥺
S

Sena ç.

25 Mayıs 2026 20:24
Sema Gözacan
Bende 4. Ay atakları çünki çoğu insanda duyuyorum benm arkadaşımın oğluda böyle memeyi bıraktı mama veriyor artk. Ama bence siz bunu yenmeye çalışın emzirmeye devam edin uzanarak emzirin ayakta pış pış yaparak emzirin banyoda emzirenler bile var meme reddiniz yenmek için. Uyku gerilemeside oluyormuş bu ayda . Biz 3 aylığız ve korkuyorm açıkcası🥺
Buralar çok kötü sema hanımm yoga meditasyon ne varsa kendinize yükleyin bu 1 ayda umarım sizin hafif geçer bazıları hiç etkilenmiyor bile 😇
B

Beril T.

25 Mayıs 2026 20:27
Biberonu bırakın, yoksa bu sorun meme reddiyle beraber katlanarak devam eder. 4. Ay fena bir ay biraz da uzun süren bir atak dönemi sakin olun geçici düzeni korumaya çalışın sadece 🤗
S

Sena ç.

25 Mayıs 2026 20:31
Beril Talay
Biberonu bırakın, yoksa bu sorun meme reddiyle beraber katlanarak devam eder. 4. Ay fena bir ay biraz da uzun süren bir atak dönemi sakin olun geçici düzeni korumaya çalışın sadece 🤗
Ayol oğlanın huyu suyu değişti her şey tepe taklak oldu ben de dahil hak getire düzen 😂 geçecek diye umuyorum. Biberonu ben zorluyorum gibi doktor bu aydan sonra biberon meme reddine sebep olmaz dedi ondan vermeye niyetlendim. Günde 1-2 içse de işler sarpa sarar mı ki 😅
G

Gamzegül U.

Premium Üye
25 Mayıs 2026 20:43
Ay [4.ay](4.ay) atağı kadar kötü bir şey yok. 1 2 hafta full uykusuz kalmıştım. Allah yardımcınız olsun. 7. Aydan bildiriyorum daha rahat oluyorsunuz  geçecek sizde biliyorsunuzdur bunu ama sürekli kendinize hatırlatmak size iyi gelecek 﫶
G

Gülşen O.

25 Mayıs 2026 21:27
Beril Talay
Uzun süre derken :)
G

Gülşen O.

25 Mayıs 2026 21:28
Gamzegül Uslu
Ay [4.ay](4.ay) atağı kadar kötü bir şey yok. 1 2 hafta full uykusuz kalmıştım. Allah yardımcınız olsun. 7. Aydan bildiriyorum daha rahat oluyorsunuz  geçecek sizde biliyorsunuzdur bunu ama sürekli kendinize hatırlatmak size iyi gelecek 﫶
Bı ataklar siz de ne kadar sürdü
B

Beril T.

25 Mayıs 2026 21:30
Sena çeliker
Ayol oğlanın huyu suyu değişti her şey tepe taklak oldu ben de dahil hak getire düzen 😂 geçecek diye umuyorum. Biberonu ben zorluyorum gibi doktor bu aydan sonra biberon meme reddine sebep olmaz dedi ondan vermeye niyetlendim. Günde 1-2 içse de işler sarpa sarar mı ki 😅
Sarabilir de sarmayabilir de bu riski alıp almayacağınıza siz karar verin 🤗 atak geldiğini nasıl belli ediyorsa gittiğini de belli edecek merak etmeyin 🙏🏻 benimde 4. Ayda meme reddim oldu düzen bozuldu sonra geçti. İlk oğlumda bende biberon verdim pişman oldum siz olmayın inşallah 🙏🏻
G

Gülşen O.

25 Mayıs 2026 21:31
Benim kız tam 4 aylık ve 1 haftadır çok ciddi atak krizleri başladı valla inanmazdım başıma geldi çok aşırı bir uyku sorunu başladı uyku nedir unuttuk ama uyumak istiyor ağlıyor ama uymakta istemiyor ağlıyor gözleri yoruluyor ağlıyor memede uyutuyordum onu bıraktı istiyor ki meme ağzımda olsun ama süt gelmesin emzik gibi yani sözde emzikte kullanıyor ama uykuda meme. Valla öyle böyle direniyoruz her yolu deneyerek uyutmaya çalışıyorum bazen 3 saat direnip ağlayarak uyuyup 15 dk uyanıyor sizin de atak haftası bence biberonu vermeyin memede ısrar edin inşallah kısa zamanda geçer
G

Gülşen O.

25 Mayıs 2026 21:32
Beril Talay
Sarabilir de sarmayabilir de bu riski alıp almayacağınıza siz karar verin 🤗 atak geldiğini nasıl belli ediyorsa gittiğini de belli edecek merak etmeyin 🙏🏻 benimde 4. Ayda meme reddim oldu düzen bozuldu sonra geçti. İlk oğlumda bende biberon verdim pişman oldum siz olmayın inşallah 🙏🏻
Sizin ne kadar sürdü
B

Beril T.

25 Mayıs 2026 21:33
Gülşen Olgun
Uzun süre derken :)
Birkaç hafta sürüyor en fazla
G

Gamzegül U.

Premium Üye
25 Mayıs 2026 23:17
Gülşen Olgun
Bı ataklar siz de ne kadar sürdü
İki hafta :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir