4. Ay Atağı mı ?

107 görüntüleme
E

Ezgi G.

24 Ocak 2026 00:55
bebeğim uyanırken çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor, 18. haftaya girdik. geceleri 2 saatte bir bu şekilde kalkıyor, anlamıyorum bu 4. ay atağı mı, salyası çok fazla, elleri ağızdan çıkmıyor acaba diş mi bilemedim??
Emel C.

Emel C.

24 Ocak 2026 01:12
Diş olabilir ben bu ataklara pek inanmıyorum genelde bir dertleri olduğu için huzursuzluk yasiyorlar damaklarına bir bakın ağrısını dindirmezseniz böyle devam eder uykuları bizimde öyleydi 4. Ay dişten diye düşünmüştüm bende jel ve calpol kullandım doktor tavsiyesiyle
Beste H. G.

Beste H. G.

24 Ocak 2026 01:21
Anlattıklarınız daha çok diş gibi. Bende uyku atağı olduğunu düşünmüştüm. Fakat daha sonra hiç uyumak istemediği etrafı incelemek istediği bir dönemi oldu. Önce yaşadığımızın diş olduğunu o zaman anlamıştık😂
E

Ezgi G.

24 Ocak 2026 02:22
diş olduğunu nasıl anlarım damaklarına baktım diş gözükmüyor ama sertler, jel iyi geldi mi acaba
Emel C.

Emel C.

24 Ocak 2026 09:40
Jel bi nebze rahatlattı ama uzun vadede çok ise yaradığını düşünmüyorum ama damaklarını bol bol kasiyin ben karanfil kirinden daha çok verim aldım ufak beyazlıkları görünüyor mu peki damaklarında
E

Ezgi G.

24 Ocak 2026 09:43
evet var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir