4. Ay Atağı Gerçekten Varmış
225 görüntüleme

Aycan K. S. ..
15 Mayıs 2026 23:17
Bebeğim 4 ay 10 günlük 3 haftadır gündüz uykuları bozuldu. 20 ,30 dk anca uyuyor ve uyanıyor. Sık sık emmek istiyor genelde benimle yani anneyle olmak istiyor. Babası ve ben hariç herkese bakıp ağlıyor ve huysızlanıyor. Emince uzun uzun emiyor gece daha sık kalkmaya başladı. Bana daha bağlandı , sürekli kucak ve ilgi isteği arttı. Bası günler çok huysuzlanıyor. Ama benimle yan yana olunca sohbet ederken aşırı mutlu kahkahalar havalarda uçuşuyor 😀 bunu yaşayan var mı geçici mi uykular düzene girer mi hepsini çok merak ediyorum .
Ö
Öznur Ö.
15 Mayıs 2026 23:54
Benim kızımda 4 ay 20 günlük aynı durumları birebir yaşıyoruz ☺️ Birkaç gündür biraz daha hafifledi sanki atağı, gündüz uykusunda öğleden sonra sadece bir tanesinde 2. Uykuya geçip 1 saat uyuyabiliyor diğerleri hala yarım saat malesef 🤷🏼♀️
Ö
Özge T.
15 Mayıs 2026 23:54
4 aylıkken oğlum kucağımdan inmiyordu, yemek yiyebilmem için çıngıraklı bir oyuncak vardı onunla oyalamaya çalışırdık, gündüz uykularını da kucağımda yapardı. Yani olabildiğince zor ve değişime geçen bir dönemdeler, siz de sabredin sonrası çok güzelleşiyor:)

Aycan K. S. ..
16 Mayıs 2026 02:31
4 aylıkken oğlum kucağımdan inmiyordu, yemek yiyebilmem için çıngıraklı bir oyuncak vardı onunla oyalamaya çalışırdık, gündüz uykularını da kucağımda yapardı. Yani olabildiğince zor ve değişime geçen bir dönemdeler, siz de sabredin sonrası çok güzelleşiyor:)
Ö
Özge T.
16 Mayıs 2026 06:52
Peki ne kadar sürdü ? Her bebeğin durumu farklıdır ama insan ne kadar sürebilir acabayı merak ediyor 😔

Aycan K. S. ..
16 Mayıs 2026 11:38
Sonrasında uykuları düzene girdi mi peki ?
Ö
Özge T.
16 Mayıs 2026 11:45
Sonrasında uykuları düzene girdi mi peki ?

Aycan K. S. ..
16 Mayıs 2026 13:13
Anladım teşekkür ederim sevgili anne 🥰
Yükleniyor...