4. Ay Atağı
234 görüntüleme

Sinya Ç.
24 Temmuz 2026 11:40
4 aylık oğlum pilates topunda sallayarak uyuturdum şimdi asla hiçbir şekilde kabul etmiyor kucakta uyumayıda istemiyor memeyi çok sinirli emiyor sürekli kızgın ağlamaklı ne zaman geçer bu atak 🥹
T
Tuğba G.
24 Temmuz 2026 12:49
Allah kolaylık versin bebeğimin atağı 3 hafta sürdü gündüz gece uykuya direnme sürekli ağlama mızmızlanma kısa emmeler memnuniyetsizlik gece sık uyanma gibi şeyler oldu bebeğe göre değişiyor ama ortalama 2 hafta ile 1 ay aralığında sürüyormuş sizinki çabuk geçer umarım

Sinya Ç.
24 Temmuz 2026 13:04
Allah kolaylık versin bebeğimin atağı 3 hafta sürdü gündüz gece uykuya direnme sürekli ağlama mızmızlanma kısa emmeler memnuniyetsizlik gece sık uyanma gibi şeyler oldu bebeğe göre değişiyor ama ortalama 2 hafta ile 1 ay aralığında sürüyormuş sizinki çabuk geçer umarım
S
Sümeyye
Premium Üye
24 Temmuz 2026 13:19
4. Ay atağı 3 ay tamlanınca mı başlıyor yoksa 4 ay tamamlanınca mı bizde 3. Ay tamamlayacağız ve bebeğin rutinleri değişti ne yapsak olmuyor acaba bahsedilen atak mı emin olamıyorum
M
Meryem N. G.
24 Temmuz 2026 13:24
Bizim 3.5 aylıkken başladı. Tam 1 ay sürdü şu an 4.5 aylık oldu daha yeni yeni bitiyor. Allah sabır versin gerçekten. Her şeye mızmızlanma ağlama, uykulardan 30 dakikada uyanmalar. Uyku alamadığı için sürekli mızmızlık. Özellikle gece uykusuna geçirirken zorlanma çığlıklarla ağlamalar. Gece saat başı uyanmalar… zor ama bitiyor bittiğinde de bebeğimizin ne kadar değiştiğini fark ediyorsunuz ☺️

Ayşin Ö.
24 Temmuz 2026 13:24
4. Ay atağı 3 ay tamlanınca mı başlıyor yoksa 4 ay tamamlanınca mı bizde 3. Ay tamamlayacağız ve bebeğin rutinleri değişti ne yapsak olmuyor acaba bahsedilen atak mı emin olamıyorum
T
Tuğba G.
24 Temmuz 2026 13:33
Pek emmekte istemiyor az az alıp bırakıyor bu şekilde nasıl doyacak peki 1-2 hafta sürerse aç mı kalacak böyle
A
Ayşe D. B.
24 Temmuz 2026 13:34
Benim bebeğim de 3 ay 1 günlükken bunlar olmaya başladı. Çok şık uyanıyor. Dalamiyor kısa uyuyor gece gündüz. Sürekli emmek memede kalmak istiyor.
T
Tuğba G.
24 Temmuz 2026 13:37
T
Tuğba G.
24 Temmuz 2026 13:38
Benim bebeğim de 3 ay 1 günlükken bunlar olmaya başladı. Çok şık uyanıyor. Dalamiyor kısa uyuyor gece gündüz. Sürekli emmek memede kalmak istiyor.

Sinya Ç.
24 Temmuz 2026 18:17
Bebeğim o atak döneminde az kilo almıştı az az sık sık emzirmek zorunda kaldım yürüyerek emziriyodum evimizde koridor karanlık oluyor orada emzirdim yürüyerek hafif sallayarak biraz zor oldu gece uykuluyken emiyorlar ama o zamanı değerlendirebilirsiniz bazen de dikkatini dağıtıyordum iki taraftan da emzirmeye çalışıyordum az emdiğinde

Sinya Ç.
24 Temmuz 2026 18:23
Yükleniyor...