4. Ay Atağı

417 görüntüleme
B

Buse Ö. S.

24 Haziran 2026 18:47
Sürekli ağlama, eller devamlı ağzında meme almama uyku uyumama, çıldırmama ramak kaldı ne zaman bitecek bu süreç
P

Pınar A.

24 Haziran 2026 20:47
Geçecek emin ol. Bebeğine sarıl sana ihtiyacı var çok zor biliyorum ama biteceğine odaklanma bu süreci kontrol etmek çok zor sadece kabul et inan bana kabul edince daha da rahatlayacaksın 6 aya girdik biz kendini sevdirmeye başlasın inanamayacak unutacaksın şu sürecini canım anne az daha dayan
P

Pınar A.

24 Haziran 2026 20:48
Sana ihtiyacı var çevreyi tanımaya başladı ve bebeğin korkuyo onu sen rahatlatıyorsun dolaş kucağında bırak her işini
B

Buse Ö. S.

24 Haziran 2026 21:01
Pınar Aybüke
Geçecek emin ol. Bebeğine sarıl sana ihtiyacı var çok zor biliyorum ama biteceğine odaklanma bu süreci kontrol etmek çok zor sadece kabul et inan bana kabul edince daha da rahatlayacaksın 6 aya girdik biz kendini sevdirmeye başlasın inanamayacak unutacaksın şu sürecini canım anne az daha dayan
Haklısın ona da çok zor bu süreç bana da öyle yalnız bakmıyor olsam bu kadar zor olmazdı belki ama desteksiz çok zor, inşallah kısa sürede geçer hakikaten [4.ay](4.ay) dedikleri kadar varmış 🥹
İ

İnanç B.

24 Haziran 2026 21:12
Uyku sorunu için hamak deneyebilirsiniz meme reddi için ben arada ayakta emzirdim arada kendisini yatırdım üstüne uzanır gibi yapıp emzirdim neler denemedim ki 2.5 aylıktan beri hamak kullanıyoruz gündüz uykularına onsuz geçmiyor sığmadığı zaman ne yapacağım bende bilmiyorum ama en azından şuana kadar güzel geldik 5 ay 1 haftalık şuan
A

Aleyna Ö. Ç.

Premium Üye
24 Haziran 2026 21:26
Bizim 19. Haftada başladı bu sorunlar . 20. Haftada diş nedeniyle aşırı aşırı kötü 4 gün geçirdik . Şimdi 21. Hafta ve nazar değmesin maşallah çok daha iyi bonus olarak gündüz uykuları yarım saatten 1,5 saate kadar çıktı 🙏🏻 umarım sizinde max 1 hafta kadar sürer
B

Buse Ö. S.

24 Haziran 2026 21:29
Aleyna Öz Çıra
Bizim 19. Haftada başladı bu sorunlar . 20. Haftada diş nedeniyle aşırı aşırı kötü 4 gün geçirdik . Şimdi 21. Hafta ve nazar değmesin maşallah çok daha iyi bonus olarak gündüz uykuları yarım saatten 1,5 saate kadar çıktı 🙏🏻 umarım sizinde max 1 hafta kadar sürer
Biz de şuan 18.haftadayız diş problemi de mi var bilmiyorum eller sürekli ağızda dişi düşündürüyor. Gündüz dışarda arabasında uyursa uyuyor evde yatağında katiyen uyutamıyorum 1 saatlik uykuları 15 dkya düştü umarım tez zamanda atlarızı
B

Buse Ö. S.

24 Haziran 2026 21:31
İnanç Bilgi
Uyku sorunu için hamak deneyebilirsiniz meme reddi için ben arada ayakta emzirdim arada kendisini yatırdım üstüne uzanır gibi yapıp emzirdim neler denemedim ki 2.5 aylıktan beri hamak kullanıyoruz gündüz uykularına onsuz geçmiyor sığmadığı zaman ne yapacağım bende bilmiyorum ama en azından şuana kadar güzel geldik 5 ay 1 haftalık şuan
Allah hepimize kolaylık versin gerçekten, ayakta emzirmeye çalışıyorum nereye kadar gider böyle bakalım hamak mantıklıymış deneyebilirim teşekkürler 🙏
İ

İnanç B.

24 Haziran 2026 21:32
Buse Öztürk Selvi
Allah hepimize kolaylık versin gerçekten, ayakta emzirmeye çalışıyorum nereye kadar gider böyle bakalım hamak mantıklıymış deneyebilirim teşekkürler 🙏
Alışmıyorlar merak etmeyin emmeye başlayınca oturun böylelikle ayakta olana alışmıyor Rabbim kolaylıklar versin hepimize desteksiz büyütmek zor
H

Hilal ..

13 Temmuz 2026 04:37
bebeğim 19 haftalık bir haftadır ben de aynı sorunları yaşıyorum biraz düzelme oldu mu acaba? geceleri yalnız bakıyorum bebeğime uykusuzluktan mahvoldum artık saatlerce uyanık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir