4. Ay Atağı
112 görüntüleme
B
Büşra K. A.
8 Aralık 2025 08:57
Merhabalar herkese ☺️ Bebeğim 4. ayına yeni girdi. Büyük bir gelişim atağı geçireceği bir dönem… Bizi neler bekliyor? Ne gibi durumlar yaşadınız ve ne kadar sürdü? Daha da önemlisi bu süreci olabildiğince sağlıklı atlatmak için nelere dikkat ettiniz, önerileriniz var mı? Tecrübeli annelerden yorumlar okumayı çok isterim 🥹🌸
S
Server
8 Aralık 2025 09:11
Merhaba sağlıkla büyütün inşallah 😊 Öncelikle her bebekte aynı seyretmez benim kızım zorlayıcı bir bebek uyku gerilemesini dibine kadar yaşıyoruz ama gün gün değişiyor tabii önemli olan sabırlı olup bu günlerin geçeceğini bilmek eğer kendinizi buna hazırlarsanız daha sağlıklı atlatırsınız süreci. Bizimki 5 aylık hala kalıntıları var ama pik yaptığı süre max 3 haftadır yavaş yavaş düzeliyor.
M
Müge S.
8 Aralık 2025 09:13
Merhabalar, benimki 3buçuk aylıkken dönmeye başlamıştı ve bunu yapmaya başladığı için beşikte sürekli dönmeye çalışıyordu ve doğal olarak uykuya dalması çok zorlaşmıştı. 4 aylıkken de 2 dişi birden geldi. Çok ağlama krizlerimiz oluyordu. Pilates topunun üstünde oturup hafif zıplayarak sakinleştiriyordum. Bu dönemde bolca kucakta uyutmak zorunda kalmıştım.

Ayfer Y.
8 Aralık 2025 11:01
Uyku gerilemesi yorucu olabiliyor. Benim bebeğim de 2-4 ay sürecinde her akşam 7-8 arası yatardı. Atak sonrası uykuya daha geç geçmeye başladı. Bazıgünler nedensiz ağlamaları vardı. Bir de demir takviyesine başladığımız için kabızlık yaptı. Bu durum da bebeğimi etkiledi ve huzursuz yaptı. Umarım atlatacağız 4 ay 24 günlük olduk bile.