4. Ay Atağı 🤯

136 görüntüleme
Ş

Şeyma

6 Aralık 2025 17:46
4 ay hiç uyumak istemiyor aslında çok uykusu var direniyor en son ıkınıp ıkınıp yorulup uyuyor en fazla yarım saat ne yapacağım artık bilmiyorum bu atakla nasıl baş ettiniz anneler ne kadar sürdü 🤯
Çağla Y.

Çağla Y.

6 Aralık 2025 18:00
Bas edemedik atağı biri başlıyor biri bitiyor. 4. Ay basladi tam geçiyor derken 6. Ayda dişleri patladı. Bende geçecek diye bir umut bekliyorum
S

Semra Ü.

6 Aralık 2025 19:20
Aynı durumun içerisindeyiz kimi zaman gündüz uykusu asla olmuyor gece uykusuna krizle geçiyoruz sürekli memede kalma isteği uyku rutini falan yalan oldu
İ

İpek B. Z.

6 Aralık 2025 19:22
Uykular atak süresince kisalip uzayabiliyor, atıyorum 3 gün gündüz uykulari 30dk, bi bakıyorsunuz4. gün eskisi gibi uzun uyuyor. Merak etmeyin atak bitince düzelecek. Aglaya ağlaya ortalığı yikarken bildiğimiz 1 saniye icinde uykuya gectigi oluyordu 4 ay atak döneminde. Uyku haricinde durmaksızın kucakta ve sabit durmadan asla oturmadan gezelim istiyordu, bu istek yaklasik 1 bucuk ay sürdü bizde. Anne baba icin yorucu bir dönem ama inanin bundan sonraki ataklar cok daha kolay geçecek. Bundan sonrasi cünkü eglenceli, sosyallik baslayacak, kahkahalar,destekli ya da bir süre sonra desteksiz oturma, oyun matinda oturup oynamalar falan çok keyifli olacak
Hic korkmayın, sadece bunalinca GEÇECEK diye bi derin nefes alin ve tünelin sonunun oldugunu bilin ;) 11 ayin sonundan bildiriyorum, vallahi güzel, vallahi geçiyor ve vallahi diger ataklar daha kolay ❤️
Ş

Şeyma

7 Aralık 2025 02:50
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir