4. Ay Atağı
154 görüntüleme
Ç
Çağıl T.
27 Temmuz 2025 06:21
Bebeğim 3 buçuk aylık, atak dönemine girdik. Meme reddi, emzik reddi, durduk yere ağlama krizleri, uyumama deli gibi uykusu var ama direniyor, hep bir hareketli ayakları elleri hiç durmuyor. Sabah da çok erken uyanıyor. Neler yapıyorsunuz bu dönemde? Çok yoruldum :(
M
Melike Ö.
27 Temmuz 2025 06:22
Uyku ve diğer rutinlerine devam edin bebekler kararlılığı severler zamanla eski haline dönecektir :)
Ç
Çağıl T.
27 Temmuz 2025 06:24
Her şeyimiz aynı aslında normalde 1 buçuk saat uyanık kalıp sonra uyurdu. Şimdi sabah 7 den beri uyutmaya çalışıyorum çoktan uyuması gerekiyordu çünkü 5’te uyandı…. Beni sınıyor sanırım :)
G
Gizemm
27 Temmuz 2025 07:26
Bende aynı sorunları yaşıyorum çocuğunuzla temas edin kucağınıza alıp sohbet edin elinizle yüzüne temas edin rahatlıyacktır bu dönemde sabırlı olmanız gerekiyor oyunlar oynayın
Ç
Çağıl T.
27 Temmuz 2025 07:28
Evet haklısınız dediğiniz gibi.. Umarım en kısa sürede atlatırız bu dönemleri
H
Hilal C. ..
27 Temmuz 2025 07:38
Bende aynı şeyi yaşıyorum, uykuya direniyor farklı şekillerde uyutmayı deniyorum bazen kucağımda bazen ayağımda uyuyor, emziksiz de uyuyamıyor emziği atınca ağlamaya başlıyor, geçici bir süreç sanırım
Ç
Çağıl T.
27 Temmuz 2025 07:41
Evet geçici bir süreç ama çok yıpratıcı, sakin kalmaya sabırlı olmaya daha çok ihtiyacımız var sanırım bu dönemde. Beni görünce dikkati dağılıyor mesela emzirirken göz teması kurmamaya çalışıyorum çünkü zaten emmiyo hep bir oyun peşinde hah diyorum tam memede uyudu kaldırdığım an uyanıyor. Zor gerçekten
B
BüşşSrgz
27 Temmuz 2025 17:10
Zor bir dönem ama dönem bitince bambaşka bir bebek oluyor. Uykuları derinleşip süresi uzuyor algıları açılıyor yeni beceriler öğreniyor ☺️
R
Rukiye N.
28 Temmuz 2025 17:27
3,5 aylıkken başladı şuan tam 4 aylık kızım ve inanın bu atak değil bambaşka bir şey evde hoplatarak emzirip uyutuyorum. Çok zor tek temennim zamanın hızlı geçmesi bizler için.. sağlıkları yerinde olsun geçer inşallah.
M
Merve Ç. G.
28 Temmuz 2025 19:28
Ben de öyle.. iştahı da çok kapandı. Sünnet de oldu. Kilo alımı alt sınırın altında kalmış. Çok yoruldum..