4 Ay 7 Günlük Kızım 7-8 Saat Süt İçmiyor Ağlayacağım Artık
268 görüntüleme
A
Ayla
26 Ocak 2026 09:05
Kızlar ben en başından beri meme reddi var son 2 aydır falan da bir biberon reddi başlamıştı sütümü sağıp veriyorum biraz biraz aşmıştık bunu ama şuan özellikle de gece uyku arasında da uyandırdığımda da hiçbir şekilde kesinlikle biberon tutturamıyorum kafasını çeviriyor ağlıyor biberonu değiştirmeyi düşünüyorum yine philips avent kullanıyordum bu gece en son 23:00 civarı 120cc süt içti gece saat başı uyanıp denedim asla içmiyor 07:00de uyandı hala içmiyor en son akşam 11de içtiği ile duruyor oturdum ağlıyorum 4 aylık bir bebek nasıl bu kadar süre aç durur aklım almıyor ağlamıyor bile açlıktan hiçbir açlık belirtisi yok enjektörle kaşıkla denedim uyandırdıktan sonra onu da tükürüyor mama denedim onu da aynı şekilde bana bi akıl verin ne olur şaştım kaldım 😭
G
Gül Y.
26 Ocak 2026 09:17
Benim bebeğim de 4.5 aylık ilk uykusunu 6 saat yapıyor 22de uyuyup 4te kalkıyor genelde doktor artık yağ ve şeker depoları oluştuğu için 8 saate kadar uyuyabilir demişti. Eğer kilonuz iyiyse ve gündüz beslenmesinde sorun yoksa gece beslenmesini bu kadar takmayın hatta çok güzel birşey uyuması sizin için
H
Hüsne D.
26 Ocak 2026 09:22
Benim bebeğim 3 ay 10 günlük 3 haftdr beslnme reddi var bende sürekli aglıyorum cok zor

Hatice C. ..
26 Ocak 2026 10:30
Bi doktor muayenesi yaptirsaniz iyi olur ayrıca gözlemlediğiniz herşeyi anlatın ona göre bi çare bulunur
A
Ayla
26 Ocak 2026 10:58
Benim bebeğim de 4.5 aylık ilk uykusunu 6 saat yapıyor 22de uyuyup 4te kalkıyor genelde doktor artık yağ ve şeker depoları oluştuğu için 8 saate kadar uyuyabilir demişti. Eğer kilonuz iyiyse ve gündüz beslenmesinde sorun yoksa gece beslenmesini bu kadar takmayın hatta çok güzel birşey uyuması sizin için
A
Ayla
26 Ocak 2026 11:00
Bi doktor muayenesi yaptirsaniz iyi olur ayrıca gözlemlediğiniz herşeyi anlatın ona göre bi çare bulunur
A
Ayla
26 Ocak 2026 11:01
Benim bebeğim 3 ay 10 günlük 3 haftdr beslnme reddi var bende sürekli aglıyorum cok zor

Hatice C. ..
26 Ocak 2026 11:30
Cumartesi kontroldeydik 5150 gram kilosu biraz düşük dedi doktorumuz ama gün içinde toplasanız 5 kez falan besleniyor onda da 100cc anca zar zor görüyoruz 5 kez beslenmeyi de yine zorla ben teklif ediyorum yoksa hiç acıkıp ağladığını bilmiyorum çok huzursuz ediyor bu durum beni ya ek gıdaya erken mi geçirir bu gidişle bilmiyorum ki 😔
H
Hüsne D.
26 Ocak 2026 11:37
Bn götürdüm doktora süt alejısı dedı rapolru mama verdı onu da yemedı sagarak beslıyorum cok az yıyor
A
Ayla
26 Ocak 2026 13:15
Çok sevindim muayene ettirmenize doktora söylediniz mi peki emmediğini ne önerdi. ek gıda için erken ama siz bilirsiniz biz 5,5 aylığız daha başlamadım bi yoğurt verdim 3 gün onunla kaldık

Hatice C. ..
26 Ocak 2026 13:46
Karanlık sessiz ortamlarda deneyin falan dedi ama o da işe yaramadı ya yani şöyle 5-6 saat olsa hadi neyse diyeceğim de ağlaya ağlaya zorluyorum artık 10 saati görecek nerdeyse o kadar zor bir durum ki 🤦🏻♀️
B
Begüm A.
26 Ocak 2026 14:03
3 ay 24 günlük aynı durumdayız biberon değiştirdim ilk başta içer gibi oldu şimdi yine aynıyız
A
Ayla
26 Ocak 2026 20:28
Allah zorunuzu kolay kılsın inşaAllah bide yıkadıktan sonra teklif edin bakalım nasıl olucak
A
Ayla
26 Ocak 2026 20:30
3 ay 24 günlük aynı durumdayız biberon değiştirdim ilk başta içer gibi oldu şimdi yine aynıyız
B
Begüm A.
26 Ocak 2026 21:26
Ya ben şimdi bişey denedim vallahi ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama birazcık hurma sürdüm biberonun ucuna yani sadece ufaktan tadını alabilecek kadar öyle pütür vs yok ucunda o şekilde ilk defa iştahla içti çok şaşırdım yaa 🥺
M
Melek
27 Ocak 2026 02:13
Meme reddinden sonra sütü bitme noktasına gelen var mı? Bu noktadan dönebilen oldu mu acaba bana tavsiye verse..sağmamak beni bu noktaya getirdi [sanırım.bebeğim](sanırım.bebeğim) 4,5 aylık. Biberona da iyice alışmıştır zaten artık. 1-1,5 aydır böyle. Bu saatten sonra dönüşü olur mu ki??
A
Ayla
27 Ocak 2026 10:21
Meme reddinden sonra sütü bitme noktasına gelen var mı? Bu noktadan dönebilen oldu mu acaba bana tavsiye verse..sağmamak beni bu noktaya getirdi [sanırım.bebeğim](sanırım.bebeğim) 4,5 aylık. Biberona da iyice alışmıştır zaten artık. 1-1,5 aydır böyle. Bu saatten sonra dönüşü olur mu ki??
M
Melek
27 Ocak 2026 21:36
Bizde en başından beri meme reddi var ve sürekli sağım yaparak veriyorum yani emmezse azalır diyorlar evet pompa kesinlikle bebek kadar çekmiyor ama lansinoh elektrikli pompa kullanıyorum ben çok memnunum hiç emmemesine rağmen buzluğa bile stoklayabildim her gün düzenli olarak 2 saatte max 3 saatte bir sağım yapmanız şart ne kadar sık talep olursa o kadar çok süt üretimi tetiklenir bu yüzden 2-3 saatte bir sağım ve günde mutlaka 1 kez power pumping veya küme sağım şart. Adet dönemlerinde sütüm nerdeyse bitme noktasına geliyor bestlak damla ve kuru dut günlük tüketiyorum o dönemleri de bunlarla bi tık daha iyi atlatıyorum. En önemlisi günlük mutlaka 3 litre su içiyorum bide bebişinizde süt alerjisi yoksa eğer lactamil kullanın o da çok güzel sütün kalitesini ve miktarını arttırıyor ha size biraz kilo aldırıyor ama :) bu şekilde düzenli olarak hiç pes etmeden ilerleyin artmıyor azaldı gibi düşüncelere girmeyin ne videolar izledim tamamen kesilen sütü aylar sonra tekrar getiriyorlar mental olarak yapabilirim düşüncesi çok önemli ben mesela süt arttırma videolarını izliyordum böyle ilk zamanlarda millet tek göğüsten 150-200cc süt sağıyor ben de sağım yaparken nasılsa az geliyor diye her iki göğsüme de tek bi tane 120cclik biberon kullanırdım niye az gelsin ki benden de fazla gelebilir diyip biberonu 270cc kullandım ilk başlarda miktar aynıydı ama kısa zaman içinde o biberonu tamamen doldurdu iki göğsüm. Psikolojik olarak da buna odaklanmak çok önemli bol bol sütü olsun bebişin inşallah 🙏🏻
E
Emine M. Ç.
27 Ocak 2026 21:56
Bizde en başından beri meme reddi var ve sürekli sağım yaparak veriyorum yani emmezse azalır diyorlar evet pompa kesinlikle bebek kadar çekmiyor ama lansinoh elektrikli pompa kullanıyorum ben çok memnunum hiç emmemesine rağmen buzluğa bile stoklayabildim her gün düzenli olarak 2 saatte max 3 saatte bir sağım yapmanız şart ne kadar sık talep olursa o kadar çok süt üretimi tetiklenir bu yüzden 2-3 saatte bir sağım ve günde mutlaka 1 kez power pumping veya küme sağım şart. Adet dönemlerinde sütüm nerdeyse bitme noktasına geliyor bestlak damla ve kuru dut günlük tüketiyorum o dönemleri de bunlarla bi tık daha iyi atlatıyorum. En önemlisi günlük mutlaka 3 litre su içiyorum bide bebişinizde süt alerjisi yoksa eğer lactamil kullanın o da çok güzel sütün kalitesini ve miktarını arttırıyor ha size biraz kilo aldırıyor ama :) bu şekilde düzenli olarak hiç pes etmeden ilerleyin artmıyor azaldı gibi düşüncelere girmeyin ne videolar izledim tamamen kesilen sütü aylar sonra tekrar getiriyorlar mental olarak yapabilirim düşüncesi çok önemli ben mesela süt arttırma videolarını izliyordum böyle ilk zamanlarda millet tek göğüsten 150-200cc süt sağıyor ben de sağım yaparken nasılsa az geliyor diye her iki göğsüme de tek bi tane 120cclik biberon kullanırdım niye az gelsin ki benden de fazla gelebilir diyip biberonu 270cc kullandım ilk başlarda miktar aynıydı ama kısa zaman içinde o biberonu tamamen doldurdu iki göğsüm. Psikolojik olarak da buna odaklanmak çok önemli bol bol sütü olsun bebişin inşallah 🙏🏻
A
Ayla
27 Ocak 2026 23:14
Anlattıklarınız o kadar kıymetli ki çok teşekkür ederim artık pes eder gibi olmuştum ama motivasyon sağladınız bana. Rabbim bebişinizle ailenizle sağlıklı bir ömür versin
A
Ayla
27 Ocak 2026 23:15
Ben de baştan beridir meme reddi yaşayan bir anneyim. Bebeğim 3 ay 16 günlük sütüm de azalmıştı ama dedikleriniz bana umut oldu. Benim de bebeğimde kilo alım problemi var. İnşallah onu da atlatırız.