4 Ay

253 görüntüleme
B

Betül Ö.

26 Mayıs 2026 23:06
Bebeğim 18 haftalık. 1 haftadır çığlık atıyor acı çekiyor gibi sürekli çığlık huzursuzluk var. Yatırdığım zaman daha çok ağlamaya başlıyor dişlerimiz çok kaşınıyor ve reflü arttı. Bu ayda normal midir tükendim ne yaparsam susmuyor sadece dışarı çıkınca susuyor
K

Kamil E.

27 Mayıs 2026 00:00
Alerjik olabilir mi ?süt ve süt ürünlerine
E

Esmanur E.

Premium Üye
27 Mayıs 2026 00:28
Beslenmesi nasıl
F

Figen

27 Mayıs 2026 00:59
Aynı durum benim bebeğimde de başladı bu hafta , bizde henüz daha 14 haftalığız ama ciddi şekilde diş kaşıntısı ve huzursuzluğu var özellikle gece ağlayarak uyanıyor ve uzun sürüyor sakinleşmesi
E

Emel K. E. ..

27 Mayıs 2026 01:09
Dis için biraz erken gibi gündüz uyanıklık sürelerine dikkat ederseniz gece daha rahat uykuya geçer benim bebeğimde öyleydi uyanıklık sürelerine dikkat etmeye başlayınca düzeldi tabi atak haftalarida oluyor
B

Betül Ö.

27 Mayıs 2026 07:37
Kamil Evren
Alerjik olabilir mi ?süt ve süt ürünlerine
Maalesef emmiyor hipp mama kullanıyoruz
B

Betül Ö.

Emel Kaya Efe
Dis için biraz erken gibi gündüz uyanıklık sürelerine dikkat ederseniz gece daha rahat uykuya geçer benim bebeğimde öyleydi uyanıklık sürelerine dikkat etmeye başlayınca düzeldi tabi atak haftalarida oluyor
Çok dikkat ediyorum ama yatırdığım zaman bağırıyor uyumak istemiyor
B

Betül Ö.

Esmanur Erden
Beslenmesi nasıl
İştahı biraz azaldı tamamen reddetmiyor ama azaldı yani
K

Kamil E.

27 Mayıs 2026 07:56
Betül Özdemir
Maalesef emmiyor hipp mama kullanıyoruz
Mamalar da da olabilir . Bence doktorunuzla bir görüşün bizimki de anlattığıniz gibiydi
B

Betül Ö.

27 Mayıs 2026 07:58
Kamil Evren
Mamalar da da olabilir . Bence doktorunuzla bir görüşün bizimki de anlattığıniz gibiydi
Doktora gittik reflü için gaviscon içir dedi %90 diş dedi
A

Ayşenur T.

27 Mayıs 2026 16:07
[4.ayda](4.ayda) biz de aynı durumu yaşadık. Çığlık atarak ağlama, uyku bozukluğu, uykuya zor geçiş. 1 ay boyunca devam etti sonra birden kesildi. Ancak Hipp mama inek sütü proteini içerir belki alerjik de olabilir. Bebeğimin inek sütü proteini alerjisi var. Bunu fark edene kadar da benzer sorunlar yaşıyordur
E

Elanur Ü.

28 Mayıs 2026 13:26
4. Ay hem zorlu bir atak süreci hemde zorlu bir süreci. Felaketin de felaketi ile yaşamış birisi olarak söylüyorum bu durum çok zor ben depresyona falan girmiştim hatta. Ama geçiyor 5. Ayına girerken bir bakıyorsunuz sakinleşmiş. Diş süreci biraz zorlu bebeğim 10 aylık hala çığlıklar huysuzluklar gittiğim her yerden koşarak kaçıyorum ama geçiyor 😀😀😀
K

K.Y

30 Mayıs 2026 13:43
4. Ayda yalnız olmadığıma sevindim 😅 Hayatı sorguluyorum bu ayda
B

Betül Ö.

30 Mayıs 2026 14:52
K.Y
4. Ayda yalnız olmadığıma sevindim 😅 Hayatı sorguluyorum bu ayda
sizinde mi aynı durumm
E

Ebru

30 Mayıs 2026 15:07
Betül hanım atak ayı öyle oluyor maalesef. Benim kusmayan kızım o ay çok kusmuştu salya artışı vardı ben de diş sandım ama 6 aylık şu an gelen giden yok. Dışarı çıkınca susuyorsa dışarı çıkarın sakinleşmediği sürece uykuya da geçemiyorlar çünkü biz geceleri birkaç kez arabada uyuttuk öyle eve getirdik o dönem. Bir de hazırlıklı olun her atak bir öncekini aratacak ben 4. Ay atağında bittim diyordum bir sonraki atakta da bitmiştim 😅
B

Betül Ö.

31 Mayıs 2026 23:55
Ebru
Betül hanım atak ayı öyle oluyor maalesef. Benim kusmayan kızım o ay çok kusmuştu salya artışı vardı ben de diş sandım ama 6 aylık şu an gelen giden yok. Dışarı çıkınca susuyorsa dışarı çıkarın sakinleşmediği sürece uykuya da geçemiyorlar çünkü biz geceleri birkaç kez arabada uyuttuk öyle eve getirdik o dönem. Bir de hazırlıklı olun her atak bir öncekini aratacak ben 4. Ay atağında bittim diyordum bir sonraki atakta da bitmiştim 😅
Allah yardımcımız olsun gerçekten. Uyandıktan 1 saat sonra çığlıklarımız başlıyor apar topar nereye gideceğimi şaşırıyorum sokağa çıkıyoruz anında susuyor bi şekilde atlatacağız artık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir