4. Ay
83 görüntüleme
N.
9 Nisan 2026 22:46
Oğlum yarın tam 4 aylık olacak. İyice uyku gerilemesi dediklerinden korktum. Başımıza ne gelecek tam olarak
E
Eliff
9 Nisan 2026 22:57
Bana sorucak olursanız 4 ay hiç zor değilmiş 8 9 dan korkun 🥲
A
Aslıhan G.
9 Nisan 2026 22:59
Bana sorucak olursanız 4 ay hiç zor değilmiş 8 9 dan korkun 🥲

Afranur K.
9 Nisan 2026 23:03
8-9 u bilmiyorum ama 4 de biz de sıkıntı yaşamadık. Bence korkutucu şeylere odaklanmayın, korktuğunuz başınıza gelir çünkü. Ben şahsen hiç inanmamıştım, yaşamadım da. Osman bey kendisi de söylüyor atak felan bu tip şeylere inanmayın bebekleri standartize edemeyiz diye. Her bebeğin gelişimi kendi içinde özeldir ve her ağlama ve krizin aslında altında yatan bir sebep vardır diye.
Mesela 8-9 aydaki anneler aslında ağlamanın sebebini de yazmışlar. Ayrılık kaygısı. Annelerinin onu terk etmelerinden korktukları için böyleler.
4. Ayda da yetişkin uykusu yapmaya başlayacaklar, sirkadyen ritimleri oturacak, melatoninle tanışacaklar. Yani süreci yönetmek tamamen sizin ve stresinizin elinde 🤷🏻♀️
Mesela 8-9 aydaki anneler aslında ağlamanın sebebini de yazmışlar. Ayrılık kaygısı. Annelerinin onu terk etmelerinden korktukları için böyleler.
4. Ayda da yetişkin uykusu yapmaya başlayacaklar, sirkadyen ritimleri oturacak, melatoninle tanışacaklar. Yani süreci yönetmek tamamen sizin ve stresinizin elinde 🤷🏻♀️
E
Emine K.
9 Nisan 2026 23:17
Bebişlerin atakları bitmiyor. O yüzden hiç dert etme .Bağrına basıp atak matak düşünmeden devam et. 😊