4. Ay
122 görüntüleme
C
Cansu ..
30 Mart 2026 01:11
Hayırlı geceler
4. Ayına girer girmez tanıyamıyorum bebeğimi. Osman bey atak diye bir şey yok diyor ama 4. Ay atağı dedikleri bu mu acaba? Kafasını sağa sola çeviriyor öyle sallayarak uyutmamama rağmen. Kollar hiç durmuyor zaten hep uyandırıyor kendisini bende kundaklıyorum dönmeye başladı zararı oluyor diye duydum. Öğürüyor hep ıkınıyor sanki her şey sıfırlandı gibi. Uykusunda da hep uyanır oldu. Ağlarken gülüyor gülerken ağlıyor falan. Her şeyi geçtim de emerken sürekli defalarca emip bırakıyor emip bırakıyor bu beni yoruyor. Emerken ıkınıyor durmuyor hiç. Gaz ile mi alakalı bilemedim ne yapacağımı çok yordu şu 1 haftada sizinde başınıza geldi mi?
4. Ayına girer girmez tanıyamıyorum bebeğimi. Osman bey atak diye bir şey yok diyor ama 4. Ay atağı dedikleri bu mu acaba? Kafasını sağa sola çeviriyor öyle sallayarak uyutmamama rağmen. Kollar hiç durmuyor zaten hep uyandırıyor kendisini bende kundaklıyorum dönmeye başladı zararı oluyor diye duydum. Öğürüyor hep ıkınıyor sanki her şey sıfırlandı gibi. Uykusunda da hep uyanır oldu. Ağlarken gülüyor gülerken ağlıyor falan. Her şeyi geçtim de emerken sürekli defalarca emip bırakıyor emip bırakıyor bu beni yoruyor. Emerken ıkınıyor durmuyor hiç. Gaz ile mi alakalı bilemedim ne yapacağımı çok yordu şu 1 haftada sizinde başınıza geldi mi?
C
Cansu ..
30 Mart 2026 01:14
Bi de emerken acı çeker gibi inliyor
E
Esra
30 Mart 2026 01:19
Artık kendi gazını kendisi çıkarmaya başlayacak ,inlemeler büyük ihtimal gazdandır ve burnunun tıkalı olmadığından emin olun emzirirken aynı zamanda yeni be ceeriler geliştirmeye başladığı için uykularınız değişir bu dönemde gece gündüz oturmaya başlayacak önce uykular gerilemeye başlayacak ama her bir gelişim değişen uyku düzeni demek her ay bir şeyler değişecek birkaç aya kendi dönecek bir yöne dönüp tam dönemediği için bu hareketler onu uykusundan uyandırmaya başlayacak zamanla tam dönüp uyanmalar olmayacak yani daha yeni başlayan bir büyüyen büyüdükçe değişen bir süreçtesiniz
C
Cansu ..
30 Mart 2026 01:26
Artık kendi gazını kendisi çıkarmaya başlayacak ,inlemeler büyük ihtimal gazdandır ve burnunun tıkalı olmadığından emin olun emzirirken aynı zamanda yeni be ceeriler geliştirmeye başladığı için uykularınız değişir bu dönemde gece gündüz oturmaya başlayacak önce uykular gerilemeye başlayacak ama her bir gelişim değişen uyku düzeni demek her ay bir şeyler değişecek birkaç aya kendi dönecek bir yöne dönüp tam dönemediği için bu hareketler onu uykusundan uyandırmaya başlayacak zamanla tam dönüp uyanmalar olmayacak yani daha yeni başlayan bir büyüyen büyüdükçe değişen bir süreçtesiniz
H
Hatice B.
30 Mart 2026 01:39
Atak diye bir şey olduğunu ben de düşünmüyorum sonuçta konuşmayı bilse derdini anlatacak. Bir de hangimiz her gün aynıyız ki… Bebeğiniz büyüyor renkleri desenleri artık daha iyi görüyor algısı artıyor dolayısıyla dikkati çok dağılıyor. Emerken defalarca dönüp etrafı izlemesi bence çok komik bir şey. Hepsi geçecek emin olun. Biz de yarım kundak kullanıyoruz geceleri 5 aylık oldu. Derin uykuya dalınca yavaşça kundağı açıyorum ama açtığımı farketmemesini sağlıyorum daha sonra uyurken kollarını rahatça hareket ettiriyor. Eğer uyanırsa yine aynı şekilde devam ediyorum
S
Songül
30 Mart 2026 01:57
[4.ayda](4.ayda) düzen Bi bozuldu tam bozuldu 10 aylık olduk hala duzeltemedik öncesinde çok iyiydik uykusu falan. Geçici atak süreci dedim ama yok. Bende çözüm arıyorum öyle.
E
Esra
30 Mart 2026 10:35
Meme reddi yaşar mıyım sizce
E
Esra
30 Mart 2026 10:39
Bu değişim süreçlerinde diş zamanı geldiğinde hastalık dönemlerinde hem memeye bağlılık artıyor hem de uyku düzenleri ciddi anlamda bozuluyor bunlar normal süreçler ne zaman bebek olduğunu hatırlatıp tek bir düzen beklentisinden çıkarsanız o zaman sizde rahatlarsınız siz rahatlayınca bebeğiniz daha rahat uyur