4. Ay
86 görüntüleme
Z
Zeynep U.
7 Ağustos 2025 08:04
Bebeğim 2 gün sonra 4 aylık oluyor sürekli kulaklarına saldırıyo gece 3 kez uyanıyor huzursuz meme reddi yaşıyoruz . Normal mi bunlar
H
Hiranur Y. K.
7 Ağustos 2025 08:06
4. Ayda bende meme reddi yaşadım fakat 5. Ay gibi anca toparlandık gece çok fazla uyanmalari 4. Aydan beri devam hala bitmedi. Ama okuduğum kadarıyla çoğu kişi bu durumu yaşıyor

Esra D.
7 Ağustos 2025 08:06
Merhaba diş sancısından yapıyorlar genelde o hareketi. Kızımda çok çekerdi kulaklarını. Kulak arkaları hep yara olmuştı. Meme reddide bu durumdan kaynaklıdır. Taze soğan verebilirsinz eline, karanfilli karışım verebilirsini. Tetagil granul kullananilirsinz. Bunların hepsi diş sancısını hafifletecektir.
Z
Zeynep U.
7 Ağustos 2025 08:07
İlk kez bedenen ve ruhen kendimi yorgun ve kötü hissediyorum yakınımda yok destek olacak çok zor durumdayım
A
Ayşe A.
7 Ağustos 2025 10:16
Diş ağrısı maalesef aynı durumları yaşıyoruz bizde tetagil kullanıyorum baya rahatlatıyor bilginiz olsun. Bi de meme reddini bi nebze rahatlatmak için ayakta gezdirerek memeyi tutturmaya çalışın bizim çok fazla reddetmemiz yok ama bazen kriz anlarında asla tutmuyo o zamanlar gezinirken tutturuyorum memeyi bir de birazcık sabırlı olun zor biliyorum ama geçecek geçici bir süreç 🙏🏻 memeyi tutmak istemezse biraz dik konumda kucağınızda tutun boynunuzun oraya kafasını yaslasın kokunuzu alınca sakinleşiyorlar sakinleştikten sonra tekrar deneyin bu şekilde tutar inşallah diş için de tetagil dışında ben parmaklarımla kaşıyorum o da iyi geliyo rahatlıyo baya
Ş
Şule G.
7 Ağustos 2025 10:21
4. Ay bebeklerde dönüm noktası gibi bişey bence. Benim oğlumda hiç büyüme atağı yaşamadıysa 4 6 ay arası uykuda gerileme diş sancısı vb yaşamıştı. Yaşadığınız şeyler normal muhtemelen diş çıkarma dönemine girdiniz kolaylıklar dilerim.
Z
Zeynep U.
7 Ağustos 2025 10:27
Çok teşekkür ederim önerileriniz için çok emzirmeye gelince her şekilde deniyorum maalesef kabul etmiyor itiyo ağlıyo uykusunda denedim ayakta dik pozisyonda ne yaptıysam almıyo

Senem İ.
Hemşire
7 Ağustos 2025 13:36
Çok iyi anlıyorum seni. Benimde bebeğim 4 ayını geçti. Destek alamamak çok zor. Eşim dışında desteğim yok gibi bişey. Vardı ama bayağıdır yok.Bazen yoklukları daha mı iyi ne diyor insan ama neyse. Eşimde bende hemşireyiz ama çok zorlanıyoruz. Bedenen ruhen ilk defa bu kadar kötü hissediyorum bende. 24 saatlerce nöbetler daha kolaymış meğerse. Ama bunlar geçecek biliyorum. Hepsini zaman geçtikçe unutacağız. Her anın tadını çıkarmaya bak. Çok şeye takılıyoruz biz yeni anneler ama öyle olmamalıyız. Arkadaşlarınla çık dışarı bi kahve iç. Emin ol iyi gelecek. Bir aydır sütüm azaldı diye kahrediyorum kendimi 15 gündür de kilosu aynı bebeğimin. Üstelik birkaç gün önce ben grip oldum bebeğimde ateşlendi 39ları gördük. Her şey düzeliyor ama bir şekilde zamanla.Sadece şu an bunların hiçbirine takılmamaya çalışıyorum. Sende öyle yapmaya çalış.