4 Ay 24 Günlük Diş Çıkarıyor

71 görüntüleme
G

Gamze A. ..

8 Temmuz 2025 12:51
Benim bildiğim 6. Ayda çıkarmaya başlıyor
Şuan kızım 4 ay 24 günlük alt 2 dişte beyazlık görüyoruz çok kaşınıyor salyaları akıyor ama şuan erken değil mi acaba bilenlerde cevaplarsa lütfen
M

Merve Ş. S.

8 Temmuz 2025 13:03
Merhaba. Benim bebeğim 4 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini. Doktor bey biraz erken ama sıkıntı olmaz dedi. Dediği gibi de şimdilik bir sıkıntı yaşamadık.
B

Burcu A.

8 Temmuz 2025 13:54
Benim de çıkaracak gibi duruyor alt 2 dişte kabarma var dr bu ay çıkarabilir hazırlıklı olun demişti
N

Nur G. ..

8 Temmuz 2025 14:30
Benim oğlum 4 buçuk aylıkken alt iki dişini çıkarmaya başladı şimdi 7 aylık ikisi de tam çıkmış şekilde. Doktorumuz normal olduğunu söyledi. Diş çıkarma zamanı biraz da genetik oluyormuş. Babası da 4 aylıkken çıkarmış dişlerini.😊
E

Esra A.

8 Temmuz 2025 15:53
Oğlum 5.5 aylıkken çıkarmaya başladı dişlerini önce alt iki diş sonra devamı geldi suan 9 aylıgız 6 tane dişimiz var ve ne ben nede eşim erken çıkarmış dişlerini ☺️☺️ doktorlar normal diyor sadece hepsi arka arkaya birden çıktığı için sürekli eli ağzında yada tuttugu şeyleri ağzına götürüyor buda oturmasını uzanmasını ve dönmesini vs hep etkiledi aynı şey olursa diye diyorum sürekli tummy time yaptır☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir