4 Ay 23 Günlük Gündüz Sadece 3 Defa Emiyor Emme Sıklığı Nasıl Olmalı

233 görüntüleme
L

Leyla E. A.

3 Aralık 2025 15:11
Gündüz sadece 3 defa uyumadan önce emiyor göğüslerim çok yumuşadı sütüm yetmiyor mu açana diye düşünmekten bitap oldum bez sayısı 4/5 oluyor hani öyle dolu dolu değil ama gün içinde sürekli ağlıyor sütüm yetmiyor olabilir mi Dr una soru soramıyorum tersliyor direk kilosu yeterli diye ama bi aydır aynı kiloda biliyorum bebeğimi
S

Songül U. ..

3 Aralık 2025 16:12
Göğüsler yumuşamış olabilir Leyla hanım yetmediğini düşünüyor iseniz sütünüzü artrrcak yiyecekler yiyebilir içebilirsiniz kuru dut özellikle kaynatıp içildiği zaman süt artışı yapıyor bilginiize ayrıca bebeğiniz kaç aylık? 4.5 bez sayısı isede çok normal gayet iyi
L

Leyla E. A.

3 Aralık 2025 17:15
Cevabınız için teşekkür ederim Songül hanım süt artıkmak için bi çok şey içiyorum ve yiyorum ama o dolgunluğı hissedemiyorum 😢4 ay 23 günlük
S

Songül U. ..

3 Aralık 2025 17:18
Biz anneler biraz da ahvem yapıyoruz ve o stresli düşünceler ile kendimizi harap ediyoruz bence sütünüz yetmemis olsa okdar bez sayısıni alamazssiniz
L

Leyla E. A.

4 Aralık 2025 00:57
Haklısınız tabi de kaç kere emmeli bilmşyorumkeşke moderatorler cevap verse boşu boşuna post açıp duruyoruz sankş
S

Songül U. ..

4 Aralık 2025 07:17
Doktorlar genel olarak iki saatte bir diyorlar 🌼🌼 ama ben sık Aralıklarla emzirdim çünkü yeni doğan döneminde malsf emzirme yapamadım sarılık ve kuvez hikayemiz var beş gun o sebeble piskoljik olarak çıktıktan sonra bende her uyumadan önce sonra sürekli emzirme yaptım
G

Gözde ..

4 Aralık 2025 11:31
2.5-3 saatte bir olabilir bence 👍
L

Leyla E. A.

4 Aralık 2025 12:17
Emmek istemiyor songül hanım 🥺her saat başı koluma indirdiğim an aglıyor
L

Leyla E. A.

4 Aralık 2025 12:17
Teşekkür ederim gözde hanım emmek istemiyor 🥹
S

Songül U. ..

4 Aralık 2025 12:18
Meme reddi yapıyor olabilir biberon kullanımı var ise ondan olabilir kaç aylıkbebej
S

Songül U. ..

4 Aralık 2025 12:19
Gazlı bir bebek olabilir (kolik bir erkek çocuğydu benim)
Ş

Şeyma

4 Aralık 2025 12:49
Doktorlar çocuk istediği zaman(başka bir sebebi yoksa ağladığı zaman) diyorlar. O yüzfen istediği zaman emiyorsa, bitirdikten sonra mutluysa sıkıntı yoktur o zaman. Sürekli ağlaması başka bir şeyden kaynaklı olabilir. Eğer doktorunuzdan memnun değilseniz de değiştirin sizin hakkınız
L

Leyla E. A.

5 Aralık 2025 12:34
Biberon kullanmıyoruz Songül hanım kolik değildi ama sabki gazı daha da arttı
L

Leyla E. A.

5 Aralık 2025 12:35
Şeyma hanım ağlayınca emzirmek için indirdiğimde istemiyor gün içinde sadece 3 defa emiyor normal mi değil mi bilmiyorum
B

Bahar Ş.

5 Aralık 2025 14:26
Leyla hanım bebeğiniz meme reddi yapıyor.
Sebebi sütünüz az geldiği için olabilir ( sütüm azaldı dediğiniz için bu çıkarımı yaptım. Biberon yoksa ya süt az ya da tazzikli gelirse meme reddi olur çünkü )
Genel olarak huzursuzsa da doymuyordur. Bebeğiniz her uykuya geçerken uykuluyken emzirmeyi deneyin daha çok çektirdiği için sütünüzde gelecektir uykulu olduğu için de huzursuz olmayacaktır. Süt akışınız düzene girince emzirmesi de düzelir bu arada bence devlet hastanelerinde emzirme danışmanları var kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim
B

Bahar Ş.

5 Aralık 2025 14:27
Gündüz 3 defa emmesi çok az
L

Leyla E. A.

5 Aralık 2025 17:19
Gögsümğ sıktığımda süt geliyor hatta bugün emzirirken diğer göğüsten akıyordu :(ilk aylarda tazyikliydi ama şimdi geçti huzursuz ama emmek istemiyor başını indirdiğim an başlıyor biberon da tutmuyor sadece uykuya dalmadan önce emiyor gündüz 3 uyku yapıyor
B

Bahar Ş.

5 Aralık 2025 17:28
Tazyikliyken meme reddi başladıysa yeni akışa alışacaktır vazgeçmeyin
H

Hülya B.

5 Aralık 2025 17:50
Göğüslerin yumuşaması süt azaldığı için değil,artık vücut bebeğe göre süt ürettiği için olur yani halk arasında meme terbiyesi deniyor. Sütüm azaldı diye evham yapmayın sık sık emzirmeye çalışın emdikçe süt gelecektir🌸. Bol bolsu için ve lütfen fırsat buldukça uyuyun bende bunlar çok işe yaramıştı. Aşure,helva,tahin,kuru incir,kuru dut da tüketebilirsiniz.
L

Leyla E. A.

6 Aralık 2025 07:46
Hülya Batlak süt olsada emmiyor mama vereyim onu da kabul etmiyor günde sadece3 defa fırsat buldukça yemeye çalışıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir