4 Ay 18 Günlük Uyku
38 görüntüleme
M
Meltem B.
10 Aralık 2025 17:54
Bebeğimi gece uykusuna 20.00 hazırlamaya başlıyorum ilk duşunu aldırıyorum giydiriyorum burnunu yıkıyorum 20.30 da yatmaya hazırlanıyor ilk mama sonra meme veriyorum en geç 21.30 da uyuyor. 4.5 aylık. Sabah 7 de kalkıyor emzirip altını değiştiriyorum geri yatırıyorum 9 buçukta kalkıyor. O saatten sonra her uyku arası maks. 1 buçuk saat olmasına özen gösteriyorum daha erken de olabiliyor uykusu gelince hemen uyutmaya çalışıyorum ama gün içinde hem memeye hem mamaya karşı direniyor yine de bir şekilde uyuttuğum da maksimum 20 dakika uyuyor çok nadir bazen 40 dakika bazen de 1 saat uyuyabiliyor. Ama bunlar çok nadir. Ve ten temasını kesince hemen uyanıyor. Yanından kalkamıyorum. Bu şekilde 4-5 uyku yapıyoruz Gece uykusuna kadar hep bu şekilde ilerliyoruz ve her uyanışımda 15 dakika kadar mutlu sonra sürekli mızırdanma hali var ve tek başına oyun oynamıyor hiç 1 dakika bile gözümü ondan ayırsam mızırdanıyor hep gözünün içine bakalım konuşalım istiyor oyun oynamak istemiyor. Bir tek gözümün içine bakıp konuşulmaktan ve bacaklarını bisiklet çevirir gibi hareket yapınca hoşlanıyor müzikli ve ritimli şekilde çoğunluk hep böyle oynuyoruz.
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.