4. Atak mı

116 görüntüleme
N

Nazlı A.

13 Temmuz 2026 03:41
Bebeğim normalde akşam uyuyordu sabah kalkıyordu fakat 2 gecedir uyanıyor 4 de mızırdanıyor sanırsam acıktığı için diye düşünüyorum çünkü önceden uyanmıyordu verdiğim mama miktarıda fazla acaba bu 4. Ay atak belirtisimi daha yeni giriş yaptık
Ç

Çağla Y.

13 Temmuz 2026 04:51
Benim bebeğimde [4.ayda](4.ayda) gündüz uykuları bozuldu atak olabilir belki acıkıyorda olabilir bu arada gece kaç saat kesintisiz uyuyor benimki ilk blokta 6 saate kadar uyuyorda alıp beslemem gerekiyor mu diye bazen düşünüyorum ama uyku düzeni bozulsun istemiyorum
N

Nazlı A.

13 Temmuz 2026 05:56
Çağla Yıldız
Benim bebeğimde [4.ayda](4.ayda) gündüz uykuları bozuldu atak olabilir belki acıkıyorda olabilir bu arada gece kaç saat kesintisiz uyuyor benimki ilk blokta 6 saate kadar uyuyorda alıp beslemem gerekiyor mu diye bazen düşünüyorum ama uyku düzeni bozulsun istemiyorum
Hayır bebeğim akşam 10 da uyuyo sabah 6 da kalkıyordu ben beslemiyordum bu gece 3 de ve 5 de uyandı ilisindede az az besledim
V

Valiant_01

13 Temmuz 2026 07:50
Bizimde gündüz uykuları 40 dk idi suan 20 dk indi emmesi azaldı biraz gece uyumalarında da süre azaldı 4 ay 6 günlük yavrumuz
N

Nazlı A.

13 Temmuz 2026 10:22
Valiant_01
Bizimde gündüz uykuları 40 dk idi suan 20 dk indi emmesi azaldı biraz gece uyumalarında da süre azaldı 4 ay 6 günlük yavrumuz
Peki sizinde beslenme sıklığınız artımı benim aynı yenidoğan dönemi gibi oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir