4-5 Aylık Bebek Oyuncak
82 görüntüleme
E
Elif G. ..
8 Ağustos 2025 14:45
9 nisan doğumlu oğlum var. Tam 4 aylık olduk. 4 veya 5 aylık bebeği olan anneler çocuklarınıza oyuncak aldınız mı neler ile oynuyorlar? Ne almalıyım
S
Sibel Y.
8 Ağustos 2025 14:59
Çıngırak hışırtılı kitap olabilir
B
Bahar K.
8 Ağustos 2025 15:07
Çıngırak hışırtılı kitap ayağıyla vurabileceği piyano halıları
N
Nergis ..
8 Ağustos 2025 15:25
Piyanolu oyun halısı.Genelde onların içinde ayna hışırtılı ve çıngıraklı oyuncaklarda mevcut. tummy time için karın minderi, tummy time kartları ve su oyun matı. Makrakas. Hışırtılı kitap. Birde şimdi bu duyusal toplar var onlara bakıyorum almak için. Bizimkisi topları çok seviyor :))
S
Seda G.
11 Ağustos 2025 09:38
Benim bebeğim 2 aylıkken yumuşak topları havaya atıp tutuyordum kahkaa atıyordu 😆😆
Fatma U.
Uzman Psikolog
12 Ağustos 2025 12:08
Bu dönem, bebeklerin duyusal ve motor gelişimlerinin hızlandığı, çevrelerini aktif olarak keşfetmeye başladıkları çok önemli bir aşamadır.
Bu yaşta, bebekler dokunsal ve görsel uyaranlara çok açıktırlar. Parlak renkli, farklı dokulara sahip, ses çıkaran veya kolayca kavrayabilecekleri oyuncaklar idealdir. Örneğin, çıngıraklar, diş kaşıyıcılar, yumuşak bloklar veya aynalı oyuncaklar ilgilerini çekebilir. Oyuncakların güvenli, yıkanabilir ve küçük parçalar içermemesi çok önemli. Önemli olan , bebeğinizin gelişimine uygun, güvenli ve etkileşimli materyaller sunmaktır. Onunla birlikte oyunlara katılmanız, en iyi teşviktir. Bebeğinizin ilgisini gözlemleyerek ve ona keşfetme özgürlüğü tanıyarak en uygun oyuncakları bulabilirsiniz.
Bu yaşta, bebekler dokunsal ve görsel uyaranlara çok açıktırlar. Parlak renkli, farklı dokulara sahip, ses çıkaran veya kolayca kavrayabilecekleri oyuncaklar idealdir. Örneğin, çıngıraklar, diş kaşıyıcılar, yumuşak bloklar veya aynalı oyuncaklar ilgilerini çekebilir. Oyuncakların güvenli, yıkanabilir ve küçük parçalar içermemesi çok önemli. Önemli olan , bebeğinizin gelişimine uygun, güvenli ve etkileşimli materyaller sunmaktır. Onunla birlikte oyunlara katılmanız, en iyi teşviktir. Bebeğinizin ilgisini gözlemleyerek ve ona keşfetme özgürlüğü tanıyarak en uygun oyuncakları bulabilirsiniz.