3buçuk Aylık Beslenme Reddi

249 görüntüleme
N

Nurşen E.

28 Haziran 2025 13:05
Bebeğim 3buçuk aylık mamada ve memede yaklaşık bir haftadır isteksiz yemiyor ağlıyor bu dönemde normal mi zorlamalımıyım
N

Nurşen E.

28 Haziran 2025 19:15
Sizce doktora danışmalı mı geçici bir süreç olacağını söylüyorlar ama bağışıklığının düşmesinden sağlık problemi yaşamasından endişeliyim
Ş

Şevval Y.

28 Haziran 2025 19:39
Hafif uyku sersemi emzirmeyi deneyebilirsiniz ben reddettiği zamanlar öyle yapıyordum benimkinde yaradı
N

Nurşen E.

28 Haziran 2025 19:45
Evet bunu da okumuştum bi kaç defa denedim ama bu defa da uyku problemi yaşadık ağlamaya başlıyor sadece 1 defa yedi o şekilde
M

Merve

1 Temmuz 2025 01:51
Bizde de bu problem var iştahı kapandı atak haftasına girdikleri için oluyormuş doktorum o şekilde söyledi bana bu dönemlerde iştahsızlık ya da tam tersi iştahta artma vs çok oluyormuş
N

Nurşen E.

1 Temmuz 2025 10:46
Valla ne diyeyim bi an önce bitse gitse hayırlısıyla sağlıklarına bişey olmasın gerisi hallolur artık bi şekilde
E

Eda Y.

1 Temmuz 2025 10:50
Bu aylarda oluyo bizdede oldu ama üstelemeyin uykudada beslemeyin azda olsa acıktıkca alıyor sabredin zor oluyor ama geçiyo
R

Rabia K.

6 Temmuz 2025 08:06
Tam 1 aydır bu şekildeyiz geçsin geçecekse mentalim bitti kilo alımımızda azaldı
N

Nurşen E.

6 Temmuz 2025 12:02
Bizde aynı durumdayız iki haftadır beslenmede problem yaşıyoruz malesef bu aralar duş aldırıp deniyorum bide uyku geçişlerinde biraz biraz alıştı gibi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir