3.ay Uykuya Geçiş Şekli
204 görüntüleme
L
Lale
24 Nisan 2026 01:09
Biz her gece uzun uyku yapıyoruz çok şükür, gün içinde anca kanguruda geçirebiliyorum uykuya. Keyfi nasıl isterse öyle uyuyor aslında. Kimi zaman seste, kimi zaman ses olmayan yerde, kimi zaman ışıkta karanlıkta yani böyle değişik hep. Siz uykuya nasıl geçiriyosunuz gündüzleri “bunu denedim %70 tutuyor” dediğiniz bi yol var mı, kanguruda uyutmaktan ne belim kaldı ne sırtım ne bacaklarım ne dizlerim vallahi çöktüm. Yardım istiyorum. Sallamak bi dert onuda ayakta istiyo, ayakta dolaş kanguruda uyut ayrı dert heryerim ağrıyor. Ne yapabilirim?😢
İ
İnanç B.
24 Nisan 2026 02:53
Benim bebeğimde emdiği yerde yapıyor uykuyu kucağımda sorun yok bırakınca uyanıyor gündüz uykusu için hamak aldım onda 2 3 saat uyuyordu taa ki 4. Aya girene kadar şimdide uyuyor ama az uyuyor nedense 1 1.5 saat filan
G
Gamze Ç.
24 Nisan 2026 04:28
gece uzun uyku nasıl geçiyor kaç saat biz de aynıyız da ama 3 saate bir kalkıo beslenmek istiyo

Ceren K.
24 Nisan 2026 05:16
Bizde bebek arabasında uyutuyoruz bazen birde emzik işimizi kolaylaştırıyor
L
Lale
24 Nisan 2026 15:27
gece uzun uyku nasıl geçiyor kaç saat biz de aynıyız da ama 3 saate bir kalkıo beslenmek istiyo
L
Lale
24 Nisan 2026 15:29
Bizde bebek arabasında uyutuyoruz bazen birde emzik işimizi kolaylaştırıyor
L
Lale
24 Nisan 2026 15:30
Benim bebeğimde emdiği yerde yapıyor uykuyu kucağımda sorun yok bırakınca uyanıyor gündüz uykusu için hamak aldım onda 2 3 saat uyuyordu taa ki 4. Aya girene kadar şimdide uyuyor ama az uyuyor nedense 1 1.5 saat filan
G
Gamze Ç.
24 Nisan 2026 15:33
anne sütü içiyor artı mama veriyorum ama şöyle söyliyim 20günlükten itibaren böyle yaptım yani hiç 2saatte 1 3saatte 1 kaldırmadım ama gece mama takviyesi yaptım tok yattı şuan [3.aya](3.aya) giricez en az 6 saat gece uykusu yapıyor. En çok 8 saati gördüm maşallah gün içinde de uyudukları hep 30dk 40dk yine sorun değil azda olsa uyusun ama geçiş şekli beni yoruyo hep ayaktayım resmen
L
Lale
24 Nisan 2026 18:49
Yaa sizin için çok sevindim bizim sarılık durumumuz vardı ı günlerde hastahanedeydik mecbur 3 saatte bir kalktı
G
Gamze Ç.
24 Nisan 2026 18:52
bizim anneler olarakta konforumuz önemli özellikle uykusuzluk çok yıpratıcı, ancak ben saat başı istemsiz olarak kalkıyorum emzirmeyle alakalı bi durum değil bu bianda bişey varmış gibi tetikte oluyorum, ama dediğim gibi ayına göre ölçekten mama yapıyorum gece annesütü+mama tok olunca kalkmıyolar, bide oda zifir oluyor hiç bir şekilde ışık yanmıyor buda çok farkettirdi uyandığında karanlık olduğundan hala kendini uykuda sanıp devam etmesini sağlıyo
L
Lale
26 Nisan 2026 14:58
Peki bu beslenme reddi işine hiç rastladınız mı biberonu diliyle ittiriyo memeyle emme pozisyonuna bile gelmiyo
G
Gamze Ç.
26 Nisan 2026 14:59
Hiperlaktasyonum var şuan cebelleştiğim bir konu bu daha öncedede başlık açıp fikir almıştım. Sütünüz tazyikli geliyor olabilir mi?
L
Lale
26 Nisan 2026 15:04
Aynende öyle
Yükleniyor...