3.ay Kontrolü Rota ve Menenjit Aşısı

115 görüntüleme
İ

İpek E. T.

18 Şubat 2026 23:16
merhaba 2 aşı aynı anda yapılabilir mi menenjit ilk doz nasıl geçer
Tuba

Tuba

18 Şubat 2026 23:32
rotarix nimenrix bexsero aynı anda yapıldı 3. Ve 5. Ay dozunu yaptırdık ilk günün akşamı ateş ve huysuzluk başladı ama 38 i aşmayan bir ateşti 3gün huzursuzluk devam etti 4gün tamamen normale döndü bebegim aşı yerlerinde hafif morluk ve kızarıklık oldu
S

Seval A.

19 Şubat 2026 00:06
Biz 8. Ayda yaptırdık menenjit 2. Dozu . Nabzı 240 a çıktı . İlk dozda ateş yaptı ama ikinci doz çok ağırdı ..3 gün sürekli ateşi vardı
Afranur K.

Afranur K.

19 Şubat 2026 00:24
Biz de aynı anda yaptırdık rotariks ve bekseroyu, ateşimiz 38 i 1-2 kere gördü onda da hem üstünü inceltip ılık suyla vücudunu sildim hem de calpol ile destekledim. 12-24 saat içinde normal hayatımıza döndük. Çok sıkıntılı ağır bir tablo yaşamadık elhamdülillah 🤲🏻 öyle korkutulan şeyleri vs. Görmedik
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Şubat 2026 00:35
Kendi oğluma rota nimenrix ve baxseroyu 3 ve 5. Aylarda aynı anda yaptım 13. Ayda nimenrix ve baxsero yapacağım yine aynı anda yapabilirsiniz hiç sorun olmuyor
Elvan C.

Elvan C.

19 Şubat 2026 01:36
3. Ayda yaptırdık ikisinide şükür sıkıntısız gectı ınsallah 5. Aydada öyle olur 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir