3.ay Kilo Az Alımı

178 görüntüleme
F

Fatmanur K.

27 Ağustos 2026 01:14
Ilk iki ay ayda 700 gram alan bebeğim 3. Ayinda 400 gr aldı sadece. Doktor hemen mama başlamayalım 15 gun bi bekleyelim dedi aka bana şimdiden bu 2 gün geçmek bilmedi. İster istemez stres yapıyorum. Göğsümü sıkınca Sütüm var ama bebeğim memede huzursuzluk yapıyor üzülüyorum. Neler yapabilirim?
E

Esma T.

27 Ağustos 2026 01:19
Belki sütünüz fazla geliyodur ve bebeği rahatsız ediyodur değişik pozisyonda emzirmeyi deneyin yan yatarak mesela yada makas yapın memenizi öyle emzirin emzirme şekilleri var hiperlaktasyonda onları bi deneyin isterseniz
F

Fatmanur K.

27 Ağustos 2026 01:21
Esma Tiril
Belki sütünüz fazla geliyodur ve bebeği rahatsız ediyodur değişik pozisyonda emzirmeyi deneyin yan yatarak mesela yada makas yapın memenizi öyle emzirin emzirme şekilleri var hiperlaktasyonda onları bi deneyin isterseniz
Yok hiperlaktasyon kadar da değil
S

Sema Y.

27 Ağustos 2026 02:17
https://ty.gl/jiw8v04qq3p7d şöyle bir şey gördüm burada denemek için aldım belki size de faydası olur denemek isterseniz
Ç

Çağla Y.

27 Ağustos 2026 05:47
Aynısını yaşadım 3. Ayda 400 gram aldı ve bana da aynısı dendi hiç üzülmeyin sık sık emzirin ben öyle yaptım ve 4. Ayda tekrar 700 gram almıştı 5. Ayda 100 g aldı olabiliyor öyle şeyler dönem dönem değişiyor kızım 2 diş çıkardı mesela o yüzden 5. Ay alımı çok az oldu
Ç

Çağla Y.

27 Ağustos 2026 05:48
Alım varsa sıkıntı yok dedi benim doktorum kilosu düşmüyor kayıp yok sonuçta
F

Fatmanur K.

27 Ağustos 2026 06:18
Çağla Yıldız
Aynısını yaşadım 3. Ayda 400 gram aldı ve bana da aynısı dendi hiç üzülmeyin sık sık emzirin ben öyle yaptım ve 4. Ayda tekrar 700 gram almıştı 5. Ayda 100 g aldı olabiliyor öyle şeyler dönem dönem değişiyor kızım 2 diş çıkardı mesela o yüzden 5. Ay alımı çok az oldu
Umarım bizde de oyle olur yaa cok tesekkur ederim
F

Fatmanur K.

27 Ağustos 2026 06:19
Sema Yalçın
https://ty.gl/jiw8v04qq3p7d şöyle bir şey gördüm burada denemek için aldım belki size de faydası olur denemek isterseniz
Tesekkur ederim deneyeyimm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir