3.ay Göz Muayenesi Acil

139 görüntüleme
Yıldız Ç.

Yıldız Ç.

16 Mart 2026 19:33
Merhaba kızım 3 aylık [3.ay](3.ay) göz muayenesine götüreceğim onun için göz doktorundan mı randevu almam gerekiyor hangi alan bakıyor bilgisi olan yaptıran var mı acaba. Devlet hastanesine götüreceğim bilgi verir misiniz
R

Rabia K. ..

16 Mart 2026 19:36
3. Ayda zorunlu göz muayenesi mi var acaba biz götürmedik hiç duymadım
E

Esra

16 Mart 2026 19:42
Göz doktoru bakıyor ışık tutup kontrol ediyorlar ama bizde net görememişti [6.ayda](6.ayda) tekrar baktılar herşey normal çıktı [6.ay](6.ay) kontrol için daha makul bir zaman
A

Ayşegül S. ..

16 Mart 2026 20:07
Bizde 3. Ayda götüremedik .4. Ayda yani cuma günü götürdük. Normal göz doktoru bakıyor ama her doktor bakmıyor . Özel bi aletle göz arkası sinirlerine reflekslerine yenidoğan kataraktı var mı onlara baktı çok şükür iyi çıktı .
Afranur K.

Afranur K.

16 Mart 2026 20:09
182 yi arayıp randevu isteyim, bebek olduğunu ve göz muayenesi yapılacağını belirtin onlar size prosedürü anlatıp randevuyu ona göre ayarlıyorlar.

Mesela biz Kbb ye gidecektik, önce aynı hastanenin çocuk doktoru muayene etti, daha sonra o doktor bizi yönlendirdi mesela
Emel C.

Emel C.

16 Mart 2026 20:20
Göz doktoruna randevu alıp gidiyorsunuz kısa sürüyor isik tutup bakıyor sadece
R

Rojda Ş.

16 Mart 2026 20:28
Rabia K.
3. Ayda zorunlu göz muayenesi mi var acaba biz götürmedik hiç duymadım
Doktorlar 3 aylık muayenede doktorların göze de bakmasını istiyorlar. Biz hem doktorumuzdan hem göz doktorundan randevu aldık tabi çok net çıkmıyor sonuçlar bir yaşında tekrar görmek istiyorlar
R

Rabia K. ..

16 Mart 2026 20:30
Rojda Şahin
Doktorlar 3 aylık muayenede doktorların göze de bakmasını istiyorlar. Biz hem doktorumuzdan hem göz doktorundan randevu aldık tabi çok net çıkmıyor sonuçlar bir yaşında tekrar görmek istiyorlar
Çok teşekkür ederim benim tecrübesizliğim ve doktor bilgilendirme eksikliğinden dolayı şuan haberim oldu bebeğim 5 aylık
R

Rojda Ş.

16 Mart 2026 20:34
Rabia K.
Çok teşekkür ederim benim tecrübesizliğim ve doktor bilgilendirme eksikliğinden dolayı şuan haberim oldu bebeğim 5 aylık
Rica ederim hiç geç kalmış gibi düşünmeyin mutlaka götürün. Bizde 3 aylık olmasına rağmen hem bende hem eşimde de olduğu için astigmat teşhisi konuldu bile yani es geçmemek gerekiyor
M

Melda E.

16 Mart 2026 21:18
Çocuk doktorumuz bize ilk 6 ayda göz doktoruna götürün dedi ondan öncesinde 2. aydı yanlış hatırlamıyorsam dediğiniz gibi ışıkla kontrol edildi. 5,5 aylık bugün götürdüm göz doktoruna ölçüm yapıldı, retina incelendi ve göz muayenesi yapıldı.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir