3.ay Atak?
136 görüntüleme
M
Mervenur E.
22 Nisan 2026 08:14
Merhabalar kızım 3 ay 10 günlük birden emmemeye başladı yani kucağımda sırt üstü asla yatmak istemiyor düzenimiz bi anda bozuldu şimdi sağım yapıyorum öyle veriyorum gün içinde de ne kadar tutturabilirsem memeye vermeye çalışıyorum sabahları da huzursuz uyanmaya başladı benimle aynı durumu yaşayan var mı uykulara geçiş çok zor 15 dk 15 dk anca uyuyor
A
Aslınur H.
22 Nisan 2026 08:53
Bizim tam üç aylıkken başladı bu söyledikleriniz yarın beşinci ayımıza gireceğiz hala devam ediyor delirmemek elde değil ne uyku var ne emme
M
Mervenur E.
22 Nisan 2026 09:08
Bizim tam üç aylıkken başladı bu söyledikleriniz yarın beşinci ayımıza gireceğiz hala devam ediyor delirmemek elde değil ne uyku var ne emme
M
Mine Ş.
Premium Üye
22 Nisan 2026 09:50
bu dönemlerde bebeklerin dışarıya olan ilgisi algısı artıyor. Uyaranın çok olmadığı sakin loş yerlerde baş başa sabırla denerseniz dönecektir. Biberon sağım vs bebeği memeden daha çok uzaklaştırır
A
Aslınur H.
22 Nisan 2026 09:52
Yaa ciddi misiniz kilo alımı falan nasıl peki bizim bu ay zaten az almıştı 400 gr almıştı şimdi hiç emmiyor daha da azalacak süt sağıp kaşıkla vermeye çalışıyorum uyku düzenine akşam devam ediyoruz ama sabah huzursuz uyanıyor artık
F
Fatma S.
22 Nisan 2026 09:54
Bu aylarda sadece sabır gerekiyor. Bana sabret dediklerinde daha çok sinirlenirdim ama elimden başka şeyde gelmiyordu. Sadece sabredin akışına bırakın. Uykulu halde emzirseniz daha çok emer
M
Mervenur E.
22 Nisan 2026 10:01
bu dönemlerde bebeklerin dışarıya olan ilgisi algısı artıyor. Uyaranın çok olmadığı sakin loş yerlerde baş başa sabırla denerseniz dönecektir. Biberon sağım vs bebeği memeden daha çok uzaklaştırır
M
Mervenur E.
22 Nisan 2026 10:02
Son iki aydır çok az kilo aldı 300 gr
M
Mervenur E.
22 Nisan 2026 10:02
Bu aylarda sadece sabır gerekiyor. Bana sabret dediklerinde daha çok sinirlenirdim ama elimden başka şeyde gelmiyordu. Sadece sabredin akışına bırakın. Uykulu halde emzirseniz daha çok emer
M
Mine Ş.
Premium Üye
22 Nisan 2026 10:03
Uykulu ve uyaranın olmadığı ortamda baş başa emzirirseniz 2-3 güne düzelecektir. Bol bol ten teması kurun hem sütünüze yararı olur hem bebişinize 😊 ben de yaşamıştım aynı durumu inanın
F
Fatma S.
22 Nisan 2026 10:05
Sabrediyorum ama zor bi süreçmiş teşekkür ederim
Yükleniyor...