3ay 23 Gunluk Dis mi

180 görüntüleme
T

Tuba K.

13 Eylül 2025 11:57
Meraba bebegim 3 ay 23 gunluk eliyle cok ciddi basini supuryo boyle arkadan one dogru ve iki gundur ishal dis oldugunu dusunuyorum cikmiyosa da sancilari aglayark uyaniyo cok zor geri yatiriyorum karanfil ezdim zeytinyagina ama ben uygularken cok zorlaniyorum tirnagim yok gbi ama damagini acitcaj gibi oluyo zaten izin de vermiyo siz nasil uyguluyorsunuz soguk havuc ile damagini rahatlatmayi dusunuyorum ek gidamiz da yok henuz sorun olur mu
V

Vahide N. A.

13 Eylül 2025 14:01
Bizde 3 ay 3 günlüğüz bir haftadır perişan haldeyim ishal yok ama salya ve korkunç bi çığlık el kulaklarda ağzında yanaklar kıpkırmızı oldu ağzına hiç bişey süremiyorum açmıyor diş mi acaba zaten kolik bi bebektik kara kara düşünüyorum ağlıyorum
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

13 Eylül 2025 18:40
Merhaba, kulak enfeksiyonu seçeneğini eğer elediyseniz ( çocuk doktorunuzla olan kontrolde) bu diş ile alakalı olabilir. Emzik, müslin bez vs ile soğuk uygulama yapabilirsiniz burda bu konu hakkında bi yazım var onu inceleyin lütfen🙏🏼
Diş ishal değil de daha mukuslu bi kaka yapar, enfeksiyon seçeneğinizi eleyip tekrar değerlendirelim durumunuzu 🙏🏼
T

Tuba K.

13 Eylül 2025 19:11
Cok tesekkur ederim hocam tamam tekrar degerlendirecegiz doktorumuzla
T

Tuba K.

13 Eylül 2025 19:12
Vahide hanim allah yardımcıniz olsun insallah ikimizinki de oncelikle enfeksiyon degildir sonrasindada insallah bu surecide afiyetle kolaylikla atlatıriz
T

Tuba K.

13 Eylül 2025 19:12
Bugun ishal yok hafif mukus var ve hic ates yok enfeksiyon icin pek bi belirtide yok aslinda
V

Vahide N. A.

13 Eylül 2025 19:15
Enfeksiyon olmadığına bende eminim yazılan her şeyi doğduğundan beri yapıyorum olmayan çocukta olmuyor ne duş ne masaj ne hijyen uykunun ve oturmanın ne olduğunu unuttum çoktan beridir Allah yardımcımız olsun valla Tuğba hanımcım
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

13 Eylül 2025 19:26
Beslenme sıklığı nasıl? Çok sık emen bebeklerde de bu sorun olabiliyor ( benim bebeğim böyleydi)
Çocuk doktorunuz zaten muayene sırasında kulak ve idrar yolu gibi olası enfeksiyonları eleyecektir.
Siz de enfeksiyon yok diyorsanız o zaman geriye bir tek diş kalıyor 🥲

emzik kullanıyor mu? Öyleyse eğer emzikleri soğuk suda bekletip verin. Max 30dk yapalım bi bakın rahatlıyor mu?
Profilimde burda yazdığım bi yazıda anlatıyorum bu yöntemleri. Onu inceleyebilirsiniz
Ek gıdaya geçmemiş bir bebekte havuç verme kısmına bişey diyemeyeceğim ona ancak bir pediatrist cevap verebilir sorun olur mu bilemiyorum. Sanki biraz erken gibi onun için.
Onun yerine silikon parmak fırçaları soğuk suya koyup onunla hafif kaşıyabilirsiniz damakları
T

Tuba K.

13 Eylül 2025 19:47
Bugun 3 kez emdi sadece gun icinde keyifli uyku zamanlari basliyo tepinmeler ve basindan one dogru supurmeler aglamalar , hiperlaktasyon problemim vardi o yuzden emzirme danışmanlığı almistim emmek istemediginde cok zorlamiyorum emzik var evet soguk suyu denedim pek bisey anlamadim birde sizin dediginiz yontemle 30 dk deniycem enfazla , cunku dis yerlerine surtmeme musade etmedi karanfilide ben zaten uygulayamiyorum yapana helal olsun … ptesi bize doktorunun yolu gozukuyor gibi 🥲 cokk tesekkur ediyorum yazinizi tekrar okuyacagim❤️
T

Tuba K.

13 Eylül 2025 19:49
Vahide hanim uyku konusunda zorlaniyorsaniz sunu deneyin ben bunu sans eseri ogrendim ve kendimi ona gore ayarliyorum 3 aylik bir bebegin uyanik kalma suresi 1.5 saat en fazla 2 o yuzden uyandigi an saate bakiyorum 1.5 saati dolmak uzreyken onu sakinlestirip yavasca uykuya hazirliyorum uyuyor bende kendime birazcik vakit ayiriyorum uyku egitimininde temel prensibi bu galiba. Yani uykudada sorununuz varsa dye bunu eklemek istedim .
V

Vahide N. A.

15 Eylül 2025 03:56
Teşekkür ederim tuğba hanım inanın deniyorum 10 dk sonra uyanıyor dürtme bile yaptım uyanmasına yakın yok bana mısın demiyor birazda mizaç sanırım çok hareketli sürekli eller ayaklar çırpıyor etrafa bakıyor karnımda bile zor durdu erken gelmeye çalıştı sanırım nası sakinleştirmem gerektiğini bulmam lazım heycanını dizginlemem lazım bi şekilde yorulmayıda öğretmem gerekecek sanırım çünkü kendisi bilmiyor bu kurtlu kızın☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir