3.ay 22 Günlük Bebeğim Burun ve Geniz Akıntısı

75 görüntüleme
Ş

Şura A. K.

27 Mayıs 2026 15:10
Bebeğimde burun ve geniz akıntıso vardı bi iki gün geçmiş gibiydi tekrar başladı burnu tıkanıyor genzi doluyor serum fizyolojik ile açıyoruz 6. Gündeyiz bugün gözü de kızarmış akmaya başlamış. Hastaneye gittik ciğer filmi temiz sırtı dinlendi ama git git gide üstüne ekleniyor gibi
Göktenur B.

Göktenur B.

27 Mayıs 2026 15:26
Çok geçmiş olsun öncelikle hava değişiminden dolayı olabilir burun yıkaması yapabilirsiniz o daha iyi oluyor komple açılıyor burunları geniz akıntısına da iyi geliyor birde alerjik olabilirmi acaba
B

Betül K.

Premium Üye
27 Mayıs 2026 15:28
Yaşıt bebeğimde de aynı bulgular vardı biz de gittik , üşütmüş dedi göz damlası verdi , sürekli emzirmeye çalışıyorum ben ve ara ara temizliyorum burnunu . Bildiğim kadarıyla zaten burun tıkanıklığı akıntı iki haftaya kadar devam edebiliyor siz bol bol emzirin , ara ara aspirasyon yapmasak bile biz serum fizyolojik ile nemlendiriyoruz 🙏🏻
Ş

Şura A. K.

27 Mayıs 2026 16:52
Teşekkür ederim kış bebeği henüz yeni yeni dışarıya çıkmaya başladık umarim alerjik değildir. Serum fizyolojik ve emzirmeye devam ediyorum umarım çabuk geçer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir