39:7 Ateş.
52 görüntüleme
F
Fatma A.
26 Aralık 2025 12:25
Merhaba bebeğim 12 aylık. Gece ateşi fark ettik hemen uyandırıp soydum. Keyfi azda olsa yerindeydi. Hemen ılık duş keyfi ver uygulamasıyla ateşi düşmeye başladı.2 saat sonra tekrar yükselmeye başlayınca calpol verdim. Ve soydum. 3 gün sürdü ateşi 38:5 39 lara gelmeyene kadar keyfi yerinde olduğu için ateş düşürücü vermedimfakar aile hekimim37:5 ta bile hemen vermemi söyledi. Kafamız karıştı ya havale geçirseydi diye bizi çok suçladı ve çok üzüldük.daha öncede hastane olmayan bir köydeyken başımıza geldi 40.2 de kendi imkanlarımızla düşürdük. Bebeğim ateşi tölöre edebiliyor sma biz çok üzüldük doğrusu nedir.
B
Buket B.
26 Aralık 2025 12:42
Biz de kızımı 40 a yakın atesle acile goturduk 4 saatte bir mutlaka ilaç verin dedi . Hatta ates çok yuksekse 3 saate dusebilirsiniz ilk iki gün dedi .ama biz influenzaydik ,çok şiddetli titremesi vardı.
F
Fatma A.
26 Aralık 2025 12:44
Çok geçmiş olsun. Biz sürekli hastalanıyoruz burun akıntısı öksürük. Alerji sebeb bulamadık gidincede herşeye antibiyotik olunca acilde mecbur o yüzden götürmemiştim ama 15 gün oldu burun akıntısı öksürük devam yani çok sıkıntı sadece ateş yükselince doğrusu nedir bilemedim. Havale geçiren 37.5 tada geçiriyor çünkü