39+2 Sancilar
158 görüntüleme
C
Canan Y.
29 Temmuz 2025 20:14
Hafif regl sancilarim var son 1 haftadır ne zaman gelir bebis ? Dogum sancisi nasil bir sanciya es değerde ben gitmeliyim hastaneye
S
Sebile A. A. B.
29 Temmuz 2025 20:16
Suyunuz geldiği zaman biraz açılmanız oluyor. O an hastaneye gitmenizi tavsiye ederim. Ama doğum hemen başlamıyor. Sancılar da açılma oldukça artıyor. Sağlıkla gelsin bebeğiniz ☺️🙏
C
Canan Y.
29 Temmuz 2025 20:18
Ya suyum gelmezse çevremdekiler bazıları suyu gelmemis sanciyla gittim dedi yada kanama yani bu sebeple de. Gidilir ama sanci dayanilmiycak bir sanci oldugunda mi gitmeliyim
E
Esra T.
29 Temmuz 2025 20:22
Herkeste farklı hissedilebilir ama önce hafif ve uzun aralıklarla daha sonra sıklaşarak şiddetlenen kasılmalar oluyor. Bende karnım bi alana toplanıyor gibi geriliyordu sancılarda ve bunun öncesinde suyum gelmişti. Eğer 5 dk da bir böyle kasılma ya da sancı hissedersen hastaneye gitmelisin.
C
Cansu İ. B.
29 Temmuz 2025 20:29
Benim de suyum gelmedi, sancılarım regl sancısı gibi başladı. Pazar sabah 5.30 da regl sancısı gibi başladı ve pazartesi 11.40 da doğum yaptım. Suyum da gelmedi doktorum 6 cm olduktan sonra patlattı. Sonra daha hızlı açılma oldu zaten 40-45 dk içinde doğurdum.
C
Canan Y.
29 Temmuz 2025 20:33
Regl sanci gibi sanci ne zaman başladı ne kadar sürdü @cansu ipek bozkurt
A
Arzu G.
31 Temmuz 2025 18:42
Doğum sancısı başlayınca anlayacaksınız ki hiçbir sanciya benzemiyor :) benim regl gibi hafif sancılarım başladıktan 1hafta sonra hafif bir kanama oldu suyla karışık suyum geldi sandım gittim hastaneye ama daha açılma da yoktu doğum belirtisi de .10gun kadar hafif sancılarım oldu sürekli yürüdüm hareket ettim 39 haftadaydim zamanı gelmişti .40+3te akşam 9da şiddetli sancılar başladı yeni doğum yapan arkadaşlarım hastaneye gitmek için acele etmemem gerektiğini anlatmıştı sabah 7ye kadar bekledim sancılar 3-4 dakikaya inmişti 6cm açılma vardı öğleye doğru da doğum oldu.hastanede sancı çekmek ve beklemek oldukça zorlu o yüzden herhangi bir riskiniz yoksa sancilariniz dayanilmayacak seviyeye gelmeden gitmeyin derim.benimki çok zordu 15 saat dayanilmazdi sancılar .umarım sizinki kolaylıkla en az sancıyla sağlıkla gelir 🙏
E
Ebrar K.
3 Ağustos 2025 13:32
Doktorum bana suyu gelirse yada kanaman başlarsa gel demişti, bebeğin hareketleri iyi mi

Merve G.
3 Ağustos 2025 13:46
40. Haftaya girmiştim ne sancım vardı ne suyum geliyordu bana göre hiç biri yoktu ama ne olur ne olmaz diye kontrole gittiğimde bebeğin suyu bitmiş bebek doğum kanalında ve sancı yoktu açılma da yoktu farklı doktorlar da bakarak suyun bittiğini bebek için riskli olduğunu dediler ve sezeryana alindim o nedenle haftası haftasına gidiniz kontrollerinize ne olur ne olmaz
B
Betül K.
3 Ağustos 2025 15:06
Sıklık artınca gidin zaten anlarsınız .. benim ishal sancısı gibiydi .. ve ne suyum geldi ne kanama 5 dk birle birden başladı kızımda oğlumda hafif pembelik geldi bi kaç saat sonra sancı
E
Edanur S. ..
4 Ağustos 2025 08:28
Benim sacilarim belimden vuruyordu ayiptir soylemesi ozel bolgem zonkluyordu acile gidip nst ye baglandim dogum sancisi oldugunu soylemislerdi