39 Ateş

55 görüntüleme
K

Kerime Y. ..

25 Mart 2026 00:37
Bogaz enfeksiyonu denildi 10 ay 10 gunluk bebegim augmentin,dolven, taylol yazıldı augmentin ve ateş düşürücü fitil verdim ateşi düşüyor geri çıkıyor calpol veriyorum kusuyor diğerlerini de kustu ne yapmaliyim evin derecesi 21.3 sadece zıbın var üzerinde ilaçları kustuğu için ateşi düşmüyor
İlimdar Ç.

İlimdar Ç.

25 Mart 2026 01:24
Çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. Ilık su ile duş aldırabilirsiniz. Suyun sıcaklığı 36-37 derece olacak şekilde ayarlayın. Suyun sıcaklığını termometre ile ayarlayın evde yoksa dirseğiniz ile temas ederek ayarlayın ve çocuğunuzun ateşini bu şekilde de düşürebilirsiniz. Ama ilk bir kaç gün ateş düşüp çıkabilir. Sabırlı olun.
K

Kerime Y. ..

25 Mart 2026 01:53
İlimdar Çimen
Çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. Ilık su ile duş aldırabilirsiniz. Suyun sıcaklığı 36-37 derece olacak şekilde ayarlayın. Suyun sıcaklığını termometre ile ayarlayın evde yoksa dirseğiniz ile temas ederek ayarlayın ve çocuğunuzun ateşini bu şekilde de düşürebilirsiniz. Ama ilk bir kaç gün ateş düşüp çıkabilir. Sabırlı olun.
Denedim onu saatlik düşüş oluyor sonra tekrar çıkıyor ilaçları kabul etse düşecek ama maalesef umarım çok yükselmez
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir