37 Derece Ateş

92 görüntüleme
M

Melike T. B. ..

24 Haziran 2025 19:15
Doktor bey iyi akşamlar uygulamanız için teşekkür ederiz sorum şu olacak bebeğim 3 buçuk aylık bi 15 gündür ateşi gün içinde bir kaç kez 37.1 , 37.2 , 37.3 çıkabiliyor bebeğimin genel hali iyi hareketli ve güleç bir bebek ateşli gibi bir hali yok gibi geliyor ama neden bu 37 li sayıları görüyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

24 Haziran 2025 19:19
Unutmayın çocuklarda tavsiye ettiğim tek ateş bakma yöntemi kulaktan ateş bakılmasıdır. Kulaktan bakılan ateşin 38,5°C üzerinde olduğu durumda ateşten bahsediyoruz. Aynı şekilde koltuk altından bakılan bir ateş için ise 38° santigrat üzerinde olması durumunda ateşten bahsediyoruz. Yönteminizi bilmiyorum ama 37 dereceler normal derecelerdir…
M

Melike T. B. ..

24 Haziran 2025 19:21
37 leri görünce obsesif bir şekilde hem kulaktan hem koltuk altından ölcüyorum ikisindende 37.5 i bir kez geçti o günde burnu akıyordu doktora gittik doktor antibiyotik verdi 3 gün onu kullandık geçmezse gel dedi kan testi yapalım burun akıntısı geçtiği için gitmek istemedim boşuna canı yanmasın diye ama gün içinde bir kaç kez 37 leri görmeye devam edince moralim bozuldu o yüzden yazdım yanıtınız için teşekkür ederim
A

Alev D.

26 Haziran 2025 07:56
4 aylık olacağız bizde de aynı durum sabahları calpol veriyorum, 36.9 a filan iniyor. Vermemem mi gerekiyor acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir