3.5aylik Bebeğim Terleme

122 görüntüleme
Ebru K.

Ebru K.

30 Ocak 2026 21:09
Üç buçuk aylık kızım var emzirirken baş kısmı saçları çok terliyor emerken çok hareketli ondan mı acaba bilmiyorum aranızda böyle birşeyle karşılaşan varmı acaba
R

Rabia K. ..

30 Ocak 2026 21:17
Benim kızım da çok terliyordu emerken. Kalp problemi olabilir diye 3 doktora götürdüm hepsi dedi ki saçları çok evim çok sıcak emerken de efor harcadığı için normal. Eviniz kaç derece acaba ?
Afranur K.

Afranur K.

30 Ocak 2026 21:25
Yok ev ile alakası yok ben de doktorla görüştüm emerken çok enerji sarfettimleri için oluyormuş,

Benimki bi emerken bi de uyurken su içinde kalıyor. Ama ince bi detay var ensesi terlemiyor, göğüs sıcaklığı normal sadece kafası terliyor. Oda sıcaklığım gün içinde 23 nem 45 yatarken 21 nem aynu. Doktor sıkıntı yok demişti
Ebru K.

Ebru K.

30 Ocak 2026 21:28

Rabia Karakuş

Benim kızım da çok terliyordu emerken. Kalp problemi olabilir diye 3 doktora götürdüm hepsi dedi ki saçları çok evim çok sıcak emerken de efor harcadığı için normal. Eviniz kaç derece acaba ?

Evet evim biraz sıcak oluyor bende üşüyor sanıp giydiriyorum maalesef bunu aşamadim bir türlü 22 23 derece oluyor ev sıcaklığı
Ebru K.

Ebru K.

30 Ocak 2026 21:30

Afranur Keskin

Yok ev ile alakası yok ben de doktorla görüştüm emerken çok enerji sarfettimleri için oluyormuş,

Benimki bi emerken bi de uyurken su içinde kalıyor. Ama ince bi detay var ensesi terlemiyor, göğüs sıcaklığı normal sadece kafası terliyor. Oda sıcaklığım gün içinde 23 nem 45 yatarken 21 nem aynu. Doktor sıkıntı yok demişti

Evet evet benim kızım da öyle uyurken de sadece baş kısmı saçları terliyor ensesi göğüs sırtı falan değil
R

Rabia K. ..

30 Ocak 2026 21:30
Benim evim de öyle 23-24 derece oluyor. Bir de doktorum demişti ki eğer emerken morarma yoksa nefes alış verişi sorunlu değilse problem yoktur demişti
A

Ayşe Ş. ..

30 Ocak 2026 21:42
Milyonlarca bebek aynı şeyi yaşıyor. O kadar normal bir durum ki. Korkmayın. Sağlıkla büyüsün inşallah.
H

Hülya B.

30 Ocak 2026 22:01
Emzirirken çok efor harcıyorlar minicik bedenleriyle, emzirirken kalın giydirmeyin, üzerini örtmeyin demişti ebemiz
Ebru K.

Ebru K.

30 Ocak 2026 22:03

Ayşe Şahin

Milyonlarca bebek aynı şeyi yaşıyor. O kadar normal bir durum ki. Korkmayın. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Çok teşekkür ederim hepimizin bebeği sağlık huzur mutlulukla büyüsün inşallah 🥹
Ebru K.

Ebru K.

30 Ocak 2026 22:04

Hülya Batlak

Emzirirken çok efor harcıyorlar minicik bedenleriyle, emzirirken kalın giydirmeyin, üzerini örtmeyin demişti ebemiz

Yalnıs yapıyoruz belki ama anne iç güdüsü üşür diye düşünüyor maalesef
Ebru K.

Ebru K.

30 Ocak 2026 22:04

Rabia Karakuş

Benim evim de öyle 23-24 derece oluyor. Bir de doktorum demişti ki eğer emerken morarma yoksa nefes alış verişi sorunlu değilse problem yoktur demişti

Çok şükür öyle sorunlarımız yok
A

Ayşe Ş. ..

30 Ocak 2026 23:09

Ebru Kaya

Yalnıs yapıyoruz belki ama anne iç güdüsü üşür diye düşünüyor maalesef

Pamuklu küçük gelen kıyafetlerinden mendil gibi kesin kiraz. Benim doktorum öyle dedi ara ara soğumadan siliyorum.
Ebru K.

Ebru K.

30 Ocak 2026 23:27

Ayşe Şahin

Pamuklu küçük gelen kıyafetlerinden mendil gibi kesin kiraz. Benim doktorum öyle dedi ara ara soğumadan siliyorum.

Çok teşekkür ederim evet çok mantikli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir