35.9 - 36.0 Ateş

202 görüntüleme
G

Ganze G. K.

8 Mayıs 2026 00:38
Bebeğim 2.5 aylık 7kg sadece anne sütü alıyor hareketli emmesi iyi gelişimi iyi herhangi vir tanısı yok. Ama geceleri uyurken ateşi 35.8 36.0 oluyor en fazla 36.1 görebiliyorum. Oda 22-23 c üzerinde kolsuz zıbın+kalın tulum ince çorap ellik var. Ateşi 36 olduğu için ince müslin örtüyle gögüs altındsn 2 tur dönüyorum eller bacaklar serbest kundak yapıyorum ama sonuç deüişmiyor. Son zamanlarda uzun kollu zıbın+eşofman +çorap üzerine 1.0 tog balon(bacakalr serbest) tulumla uyutuyorum en fazla 36.2 oluyor. Her yerxe yüksek atrşle ilgili bir bişgi var düşük ateşle ilgişi bilgi bulamıyorum. Napmalıyız bu bir sorun mu? Daha mı sıkı giydirmeliyim? Geceleri ateş bakmaktsn uyuyamaz oldum. Sıkı giydirsem kafası terliyor. Bu bahsettiğim gibi giydirsem ateşi 36.0 oluyor. Lütfen detaylı net bir bilgi verir misiniz.
M

Melike M.

8 Mayıs 2026 00:57
Ensesine dokundugunuzda soğuk hissediyorsanız üşüyordur.Eger ki sıcaksa endesi bir sorun yok demekti.Yine doktorada sorun tabi ama ben böyle bişey yaşasam ensesi soğuksa daha sıkı giydirirdim [ben.her](ben.her) çocuk farklıdır ateşi düşük diye kesin üşüyorda diyemeyiz
G

Ganze G. K.

8 Mayıs 2026 01:01
Melike Molla
Ensesine dokundugunuzda soğuk hissediyorsanız üşüyordur.Eger ki sıcaksa endesi bir sorun yok demekti.Yine doktorada sorun tabi ama ben böyle bişey yaşasam ensesi soğuksa daha sıkı giydirirdim [ben.her](ben.her) çocuk farklıdır ateşi düşük diye kesin üşüyorda diyemeyiz
Çok teşekkür ederim. Gögsü ensesi bacakları kafası sıcacık. Yanakları ve elleri soğuk. Üstte kalan kulak 35.9 cıkıyordu 1 saattir. Kafasını çevirdi diğrr kulak 36.2 çıktı
D

Duygu ..

12 Mayıs 2026 01:12
Ateş ölçerler ortam ısısından etkileniyor en doğru ölçüm için rektumdan ölçüm yapmanız gerekir.Bir de o şekilde ölçün sonuç farklı olacaktır emin olun
M

Merve H.

12 Mayıs 2026 01:29
Merhaba fazla giydiriyorsunuz ayrıca 2 tur muslin diyorsunuz. Bebeklerin nabzı hızlıdır ve kahverengi yağ dokusuyla doğarlar. Bu kadar giydiriyorsaniz oda ısısını düşürün veya üzerini inceltin. Olctugunuz ateş hastalığa bağlı bir durum değilse fazla giydirdiginiz icindir. Ağustosta doğan bebeğimi çocuk doktorumuz 22-23 derece klimalı odada sadece kısakol zibinla durdurmami söylemişti.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir