35 Günlük Bebeğim 4 Gündür Kaka Yok

139 görüntüleme
Ö

Özge Ş.

Premium Üye
9 Ağustos 2026 09:38
Arkadaşlar durum normal mi doktorum lavman yapmamı söyledi yaptık gene kaka yapmadı oğlum
S

Sibel Ö.

9 Ağustos 2026 09:52
Benim bebeğim 28 günlükken altı gün yapmadı doktora sormuştum sekiz güne kadar normal demişti
Hatice C. .

Hatice C. ..

9 Ağustos 2026 12:09
Toplamda 10 güne kadar normal sayılıyor

Birde sık sık emzirmeye önem verin kendi yiyip içtiklerinize de dikkat edin bol bol su icin posalı lifli gıdalar önceliğiniz olsun
G

Gül Ş.

Premium Üye
9 Ağustos 2026 12:09
Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal. Bizim de 1 hafta falan yapmazdı öyleydi büyüdükçe düzeldi. Endişe etmeyin 3,4 gün yapmadığında kulak çubuğu ile zeytin yağı sürerek uyarabilirsiniz poposunu biz öyle yapardık lavmandan iyi demişti doktorumuz
Hilal A.

Hilal A.

9 Ağustos 2026 12:17
Probiyotik kullanmanızı öneririm ancak doktoruna mutlaka sorun bize önermişti birde bisiklet hareketi karın masajlar ILU masajını deneyin düzenli mutlaka işe yarar hareketsiz yattıkları için bağırsaklar harekete geçemiyor birde ben kolik annesi olarak çok yaşadım mutlaka sabah akşam yürüyüş bebek arabası ya da Slingle çok iyi geliyor sağlıkla büyüsün 🫶
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir