35 Er Dakikalık Gündüz Uykuları

191 görüntüleme
A

Ayşenur K. ..

23 Temmuz 2025 10:48
Merhabalar bebeğim 4 ay 11 günlük. Gece uykuları güzel fakat gündüz uykuları çok tuhaf. Emerek uyuyor ve 35. Dakikada adeta alarm kurmuş gibi uyanıyor bir daha uyumuyor. Ne yapmalıyım geçici bir süreç midir her yolu deniyorum ama uzatamıyorum. Uykusu kısa olduğu için yetmiyor sanırım sürekli mız mızlanıyor. Teşekkür ederim🥲
B

Büşra T.

23 Temmuz 2025 10:52
4.ay atağında olabilir bence normal gece uykusu düzenliyse geçici bir durumdur
A

Ayşenur K. ..

23 Temmuz 2025 10:53
Bu dediğim olay 2 aylıktan beri var 45 dakikadan 40 a sonra 35 dakikaya düştü bazen 30 dakika bile sürmeden uyanıyor. Ataktan olabilir mi bu kadar uzun süre gerçekten bilmiyorum
B

Büşra T.

23 Temmuz 2025 11:10
Gaz sancısından olabilir mi?
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

23 Temmuz 2025 11:13
Benim bebeğim de aynı gece uykusu iyi ama gündüz uykuları 40 ar dakika ve daha altı
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

23 Temmuz 2025 11:14
Uyanıklık süresini uzatamıyorum 1 saat zor dayanıyor
S

Serdem E.

23 Temmuz 2025 11:26
4 aylık bebek gündüz ortalama toplam 3-5 saat uyuyorlar bebeğin uykusu olduğunda aşırı huzursuzlanır huzurluysa sıkıntı yoktur bence
A

Ayşenur K. ..

23 Temmuz 2025 11:32
Gaz problemimiz kalmadı ondan da çok çektik ama artık rahat çok şükür. Gündüz toplam uykusu 2 saati bulmuyor en fazla 2 bucuk saat hemen uykusu geliyor uyuduğu uyku yetmediği için hem hemen uykusu geliyor hem de huzursuz oluyor ne yapıcam şaştım
B

Betül ..

23 Temmuz 2025 11:41
Kendi tecrübeme dayanarak geçici diyebilirim. Son iki haftaya kadar bizde aynı durumdaydık hatta gece bile saat basi uyanır emer bidaha uyurdu gündüz ise tam 30dk uykusu olurdu. Simdi tam 5 aylik oldu ve gün içerisinde her iki maksimum 3 saatte bi 45 ile 2 saat arasi uyuyor. Bazen az bazen cok. Ama mutlaka gün icinde en az 1 kere 1 saati aşkın uykusu oluyor. Uyanık olduğu vakitlerde ise rutin oluşturduk. Alt değişimi, emzirme, beraber aktivite, oyun halisinda kendi kendini oyalama, dışarı çıkma ve tekrardan emzirerek uykuya geçiş yapıyoruz. Akşam ise 8 ile 9 buçuk arasi son uykusuna yatmış oluyor. Tabi yine gece yarısı 2 3 gibi uyaniyor ama saat başı uyanması kalmadığı icin mutluyum en azından benimde me time dedikleri olayı uygulamaya vaktim oluyor 😅 yani kısacası endişe etmeyin düzene girecektir❤️
A

Ayşenur K. ..

23 Temmuz 2025 12:29
Ahh inşallah umut ışığı oldu bana bu süreç çok yıpratıcı oluyor o huzursuz olduğu için ona kıyamıyorum ve alarm kurmuş gibi aynı dakikada uyanması beni tedirgin ediyor resmen ürperiyorum yani nasıl böyle olabilir diye. Umarım bizde düzene gireriz ve mutlu zaman geçirebiliriz çünkü uykuyu almadığı için hiç keyfimiz olmuyor. Çok teşekkür ediyorum sabırla bekliyorum me time yapabilmeyi ve hatta bi tencere yemek yapabilmeyi🥲💐
E

Ebru Y.

24 Temmuz 2025 07:25
Merak etmeyın gecıcı benım ıkızlerımde oleydı 35dk naparsam yapayım uyanıyolardı zamanla gectı bırazcık sabır
A

Ayşenur K. ..

24 Temmuz 2025 11:10
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur 🙏🏻🥲
E

Elif S.

24 Temmuz 2025 11:17
bebeklerin uyku döngüleri 45dk gibi bir sürede oluyor sanırım, yani 35. dk'daki uyanma sinyalini atlatırsanız derin uykuya geçecek ve normal uykusunu uyuyacak. ama o geçişi kendisi yapamıyor şu an. Normalde alıştığı uyku şekli de söylediğiniz gibi emerek uyuma ise 35.dk'da emme desteği ile devam etmek istiyor.

ve son olarak biz de böyleydik; şimdi geceleri de saat başı kalkıp emmek istiyor.. 6.5aylığız şu an.. iyiye gidiş beklerken neler oldu. hala sürprizler olabilir tabi benim de ilk tecrübem; yaşayarak öğreniyorum, yorucu.. hepimize kolaylıklar 🙏
A

Ayşenur K. ..

24 Temmuz 2025 21:44
Umarım bu zor süreçleri kolay atlatırız diyelim o zaman ne olursa olsun canları sağ olsun mutlu sağlıklı olsunlar yeter ki🥲🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir