35 Derece Vücut Sıcaklığı
188 görüntüleme
S
Sedef Y.
22 Haziran 2025 03:59
Oğlum 4 ay 22 günlük her gece yatmadan ateşini ölçer öyle yatarım dün gece ölçtüğümde ateşi 35 derece çıktı hemen araştırmaya başladım pek bir bilgi yoktu hipotermi diyordu ilk defa 35 dereceleri gördü gece boyunca yarım saatte bir ölçmeye devam ettim 35,5-35,7 şeklinde devam etti bir sağlık kuruluşuna başvurmalı mıyım?
S
Sedef Y.
22 Haziran 2025 04:00
Ve 3 gün önce 4. ay aşılarını yaptırdım onla bir ilgisi var mıdır acaba?
F
Fadime D.
22 Haziran 2025 04:09
Alında mı 35. Alında 35 ise bir hastaneye gidin bence
S
Sedef Y.
22 Haziran 2025 04:15
Yok kulak ölçümünde 35 çıkıyor ama alından ölçtüğümde 36,2-36,5 arası çıkıyor, koltuk altı ölçümünde de kulakla aynı çıkıyor
F
Fadime D.
22 Haziran 2025 04:22
En sağlıklısı kulak ve koltuk altı diyorlar hastaneye başvurmakta fayda var
M
Melike K.
22 Haziran 2025 05:24
Temassız ateş ölçerse yanlış ölçerler. Onları baz almayın derim. Kulaktan olanları önemseyin. Aile hekimizin ebesiyle görüşüp doktorunuzdan bilgi alabilirsiniz

Begüm T.
9 Temmuz 2025 20:02
Üşümüştür
S
Sedef Y.
9 Temmuz 2025 20:31
22 Haziranda yazdığım günde yani doktora götürdüm 4. Ay aşısını vurulmasının üstünden 2 gün geçmişti doktor ondan dolayı olabileceğini söyledi kan testi vitamin değerlerine bakıldı iyiydi aşıda canlı hücre girdiği için vücuda her çocukta farklı durumlar olabiliyormuş
S
Sibel Y.
9 Temmuz 2025 22:52
Bu konuyu daha önce konuştuk arama bölümüne 'düşük ateş problemi' yazar mısınız orada da yorumlar var belki yardımcı olur
S
Sedef Y.
10 Temmuz 2025 07:34
Düşük ateş sıkıntısı yaşadığımız gecenin sabahında hırıltı ,yeşil balgam oldu gün ortasında oğlum bir türlü uykudan uyanamıyordu normalde uyanamadığı zamanlarda seslendiğimde tepki verip gülerdi ama tamamen tepkisiz ve baygın gibiydi yine ateşi düşüktü korkup hemen doktora götürdüm ama hastaneye yaklaşınca kendine geldi ve doktor bizi gördüğünde eski hareketli haline döndü. Doktor hareketleri iyi olduğu içinde hırıltı ve yeşil balgamı normal karşıladı ama 2 haftadır geçmedi ve çok huzursuzdu doktor normal diyince dişten dolayı demek ki dedim huzursuzluğuna ama 4,5 kere üst üste öksürmeleri,balgam kusmaları, iştahsızlık çok artınca tekrar götürdüm dün ve bronşiolit ve enfeksiyon denildi antibiyotik başlandı 2 hafta önce gittiğimizde demek ki hafif seyrediyordu denildi erkenden müdahale edilmedi maalesef düşük ateşin demeki ki 2 hafta önce rahatsız olduğu için olduğu olduğu söylendi oğlumun sadece kanda vitaminlere ve tam kana bakıldı o yüzden de varsayımlarla konuşuldu bize