3,5 Aylık Yeşil Kaka

81 görüntüleme
B

Betül

15 Temmuz 2026 19:15
Bebeğim 3,5 aylık ve sadece mama ile besleniyor daha önce hipp prgabic combiotik kullanıyorduk kilo alımo düşüktü golden goat a gectik 15 gündür kakası hep çimen yeşili renginde krema kıvamı gibi (öksürük hapşırık var)
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
15 Temmuz 2026 22:00
Merhaba, benim bebeğimde mama ile besleniyor (5 aylık) bazen kakası yeşil oluyor bu normal demişti doktor özellikle mama ile beslenen bebeklerde mama içeriği ( demir ) sebebi ile olabiliyormuş. Genel durumu iyi ise keyifli ise sorun yok diye biliyorum. Biz hipp ile başladık bir ara golden kullandık içeriği temiz ve anne sütüne yakın diye geçtik ancak kabız yaptı bu sebeple hippten devam ediyoruz. Tabi siz yine doktorunuza da danışın.
B

Betül

16 Temmuz 2026 07:45
Hatice Erol
Merhaba, benim bebeğimde mama ile besleniyor (5 aylık) bazen kakası yeşil oluyor bu normal demişti doktor özellikle mama ile beslenen bebeklerde mama içeriği ( demir ) sebebi ile olabiliyormuş. Genel durumu iyi ise keyifli ise sorun yok diye biliyorum. Biz hipp ile başladık bir ara golden kullandık içeriği temiz ve anne sütüne yakın diye geçtik ancak kabız yaptı bu sebeple hippten devam ediyoruz. Tabi siz yine doktorunuza da danışın.
Tesekkür ederim peki kokulu oluşunun bir önemi var mı acaba cok kokuyor maalesef
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 09:03
Betül
Tesekkür ederim peki kokulu oluşunun bir önemi var mı acaba cok kokuyor maalesef
Kötü kokulu ise bir doktorunuza danışın ama goldenin normaldede kokusu kötü
B

Betül

16 Temmuz 2026 09:38
Hatice Erol
Kötü kokulu ise bir doktorunuza danışın ama goldenin normaldede kokusu kötü
Doktorumuz normal diyor
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
16 Temmuz 2026 09:41
Betül
Doktorumuz normal diyor
Doktor normal diyorsa ona güvenin biz anneler sürekli farklı uzman görüşü alıyoruz bende öyleyim inanın 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir