3,5 Aylık Yeşil Kaka
81 görüntüleme
B
Betül
15 Temmuz 2026 19:15
Bebeğim 3,5 aylık ve sadece mama ile besleniyor daha önce hipp prgabic combiotik kullanıyorduk kilo alımo düşüktü golden goat a gectik 15 gündür kakası hep çimen yeşili renginde krema kıvamı gibi (öksürük hapşırık var)

Hatice E.
Premium Üye
15 Temmuz 2026 22:00
Merhaba, benim bebeğimde mama ile besleniyor (5 aylık) bazen kakası yeşil oluyor bu normal demişti doktor özellikle mama ile beslenen bebeklerde mama içeriği ( demir ) sebebi ile olabiliyormuş. Genel durumu iyi ise keyifli ise sorun yok diye biliyorum. Biz hipp ile başladık bir ara golden kullandık içeriği temiz ve anne sütüne yakın diye geçtik ancak kabız yaptı bu sebeple hippten devam ediyoruz. Tabi siz yine doktorunuza da danışın.
B
Betül
16 Temmuz 2026 07:45
Merhaba, benim bebeğimde mama ile besleniyor (5 aylık) bazen kakası yeşil oluyor bu normal demişti doktor özellikle mama ile beslenen bebeklerde mama içeriği ( demir ) sebebi ile olabiliyormuş. Genel durumu iyi ise keyifli ise sorun yok diye biliyorum. Biz hipp ile başladık bir ara golden kullandık içeriği temiz ve anne sütüne yakın diye geçtik ancak kabız yaptı bu sebeple hippten devam ediyoruz. Tabi siz yine doktorunuza da danışın.

Hatice E.
Premium Üye
16 Temmuz 2026 09:03
Tesekkür ederim peki kokulu oluşunun bir önemi var mı acaba cok kokuyor maalesef
B
Betül
16 Temmuz 2026 09:38
Kötü kokulu ise bir doktorunuza danışın ama goldenin normaldede kokusu kötü

Hatice E.
Premium Üye
16 Temmuz 2026 09:41
Doktorumuz normal diyor
Yükleniyor...