3.5 Aylık Oturmayı Çok İstiyor

78 görüntüleme
F

Ferhan Ö.

15 Mart 2026 19:35
Bebeğim 3.5 aylık yaklaşık 3 aylıktan beri kafasını göğsünü mekik gibi kaldırıyo oturma pozisyonuna gelmek istiyor. Son günlerde bu isteği daha da arttı. Kafasını rahatça tutabiliyor. Kucağımızda oturtuyoruz biraz ama cansız destekle de oturtulabilir mi
G

Gül K. ..

15 Mart 2026 19:38
4 ayı bekleyin isterseniz bende 4 aylıkken ufak ufak kucağımda oturttum doktor 5 ayını bekle dedi ama ben yinede kucakta kısa kısa oturttum 5 ay olmasına 1 hafta kaldı artık kısa kısa kollarının altına destek koyup oturtuyorm kanepede vs.
A

Afra N. K.

15 Mart 2026 20:20
3 aylık kontrolde doktorumuz bebek hazır kucağınızda oturtun dedi, 4 aylık olduğunda da destekli oturtmaya başladık, bebek istekliyse ve hazırsa neden olmasın
Damla B.

Damla B.

15 Mart 2026 20:51
Benim kızım da 3 aylık olduğunda kucağımızda oturmaya başladı. Cansız destekle oturması için biraz daha bekleyin çünkü vücudunu tutamadığı için devriliyorlar. 5. Aya doğru cansız destekle oturabiliyorlar. Siz yine de bi süre daha bekleyin bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir