3.5 Aylık Burun Akıntısı Hapşırma

179 görüntüleme
H

Hatice E.

28 Kasım 2025 11:05
3.5 aylık oğlum şeffaf burun akıntısı ile 2gündğr takip ediyordum. Bugün burun akıntısı yeşile döndü. Hapşırma var ancak öksürük tek tük. Ne kadar süre de toparlar
L

Lamia A.

28 Kasım 2025 11:41
Bizim de aynı ay aynı durum😊 serum fizyolojik yapıyoruz tıkandıkça. Ateşi 36/ 37 oldu gün boyunca. Akşam dayanamadık acile gittk bogazında bir şey yok dendi , hiçbir tahlil ve kan aldırmayı yapmadan eve geri döndük emzirmeye devam ediyorum . Sanırım yapacak başla bir şey ypk şuan
H

Hatice E.

28 Kasım 2025 12:15
Bende burun temizleyip nemlendirici açıp emziriyorum başka elimden gelen bir şey yok . Acaba mevsimsel mi bi virüs mü kaptı onun tedirginliği var sadece
L

Lamia A.

28 Kasım 2025 12:21
Bizim yaşadığımız yerde hava çok garip; kış desen değil o yüzden havadan olduğunu düşünüyorum, ayrıca çok minikler bagısıklık sistemlşeri güçlü değil ,ne kadar korusak ta insanlar hasta illaki mikroplar bulaşıyordur . Geçer inşallah 🙏🏻
E

Emel Y.

6 Mart 2026 02:52
Merhaba 7 aylık bebeğim var hapşırma şeffaf burun akıntısı başladı ateş yok emmesi iyi sizde serum fizyolojikle açıyorum

Bu durım ne zamn düzeldi sizde
H

Hatice E.

9 Mart 2026 21:46
Merhabalar 1.5 haftayı buldu ancak ilerlemedi büyük ihtimal mevsimseldi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir