3.5 Aylık Bebek Uykusu

89 görüntüleme
Aleyna İ. M.

Aleyna İ. M.

9 Şubat 2026 08:36
Merhabalar. Bebeğim 3 ay 13 günlük. 17.30-18.00 arası uyuduktan sonra akşam 20.00 da ilk gece uykusuna yatırıyorum. 30 dk sonra ağlayarak uyanıyor,sanki ağrısı varmış gibi. Daha sonra tekrar yatırıyorum ama her 30 dk veya 1 saatte bir ağlayarak uyanıyor. Uykuya dalarken kendini titretir gibi hareketler yapıyor memeye kafasını gömüyor, yay gibi gergin duruyor. Önceden bu tarz hareketleri yoktu. Gece boyu saat başı uyanıyor,ağlıyor ve her defasında emmek istiyor. En ufak ses onu ürkütüyor. Sürekli kucakta gezerek emmek isteme gibi hareketleri de var.Ne yapmalıyım? Neden böyle davranıyor?
Perihan E. .

Perihan E. ..

9 Şubat 2026 10:07
Bebekler kundakta daha iyi uyuyor kundak olmayınca bebekler ikide bir irkilip uyanıyorlar benim bebeğimde ilk başta uyuttugumda yarım saat uyuyup uyanıyordu sonra tekrar uyutmak zorunda kalıyordum şuan öyle bir sorunumuz kalmadı çok şükür zamanla düzelecektir inşallah
G

Gül K. ..

9 Şubat 2026 10:18
Bu gece sürekli uyanma mevzusunu bende ilk 3 aya girdiğimiz de yaşaadım sonra o düzeldi şuan 3 ay 20 günlük gündüz uykusu bozuldu bu seferde akşam 5 ten sonra son uykusunu yapmıyor 8 bucuga kadar 3 3 buçuk saat ayakta duruyor gaz sancısı değilse uyku geriliği gibi bişey olabilir belki emerken gerilme hala var bebeğimde gözleri kapanmaya başlayınca geriliyor ağlıyor durmak istemiyor kucağımda
E

Emine B. ..

9 Şubat 2026 10:25
Benim bebeğim de 3 ay 13 günlük ve tüm belirtilerin hepsini bizde yaşıyoruz. Gece 2 defa uyanan bebeğim 3. Aya girdiğimizde saat başı uyanmaya başladı. Uykudayken ani ağlamalara doktor dişten kaynaklı dedi. İnşallah geçer
Z

Zahide.

9 Şubat 2026 10:35
3 ay 20 günlüğüz ortalama 20 gündür aynı şeyler bizdede var emerken yay gibi oluyo istemiyo emmek kuçakta durduramıyorum uyumadan önce kriz geçiriyoruz gece az uyanan bebeğim şuan sayamıyorum kaç uyandığını

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir