3.5 Aylık Bebek Diş Kaşıyıcı Verilirmi

208 görüntüleme
Z

Zeynep E. B.

4 Eylül 2025 19:04
Bebegım 3,5 aylık eli sürekli ağzında salyalar akıyor ve sürekli ağlıyor diş kaşıyıcı verıyoeum ağzına onu yalıtor bişeyler yapıyor ama susuyor acaba daha erkenmı bir zararı olurmu?
S

Seçil E.

4 Eylül 2025 20:00
Doktoruma bu durumu sormuştum. Dişleri çıkmasa bile oluşmaya başladığı için kaşıntı yapabiliyor diş kaşıyıcı verebilirsiniz demişti.
Z

Zeynep E. B.

4 Eylül 2025 20:15
Peki soğutayımmı yoksa normalmı bereyım
S

Seçil E.

4 Eylül 2025 20:17
Yani bu konuda tabi ki uzman değilim ama artık diş geleceği zaman diş etinde kızarıklık şişkinlik olduğu zaman soğutup verdik biz ağrısına iyi geliyordu fakat bu aylarda sadece kaşıması çocuğa yeterli gibiydi
F

Fatma K.

6 Eylül 2025 18:30
Anne sütünü buz haline getirip diş etlerinde gezdirebilirsiniz meyve süzgeçleri var file gibi onun içine koyup da verebilirsinşz
A

Ayşe V. ..

10 Eylül 2025 18:08
Karanfil kürü ya da karanfil yağı ile zeytinyağıni karıştırıp sürebilirsiniz ben öyle yapıyorum 4 aylık oldu kızım
B

Bahar K.

10 Eylül 2025 20:40
Sulu olmayan diş kaşıyıcılarından verebilirsiniz
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

13 Eylül 2025 18:59
Diş kaşıyıcı verebilirsiniz. Rahatlıyorsa soğutup verin hiç bişey olmaz. Profilimde bu konu hakkında bir yazı ve video var muhtemelen sorularınızın tüm cevabı orda ☺️ direkt buz vermiyoruz, lütfen yapmayın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir