3,5 Aylık Bebek Diş Çıkarma Süreci Başlar mı?
153 görüntüleme

Sema G.
28 Mayıs 2026 10:19
Merhaba arkadaşlar . Bebeğim bu bi haftadır eli sürekli ağzında ve huzursuz günde 4 5 kez kaka yapar ve çok sulu fışkırır tarzda. Diş süreci başlamış olma ihtimali var mıdır sizce ? Başlamışsa ne yapabilirim rahatlatmak için. Gelişimide durdu sanki.

Elif O.
28 Mayıs 2026 10:39
Fışkırır tarzda kakalar laktoz intoleransıyla ilgili olabilir ayrıca köpüklü ve mukusluyla daha da şüphelenmek gerekiyor bebeğinizi emziriyor musunuz ? Benim bebeklerim de de salya artışı var ve elleri sürekli ağızlarında bu refleks tarzda bir hareket sürekli emme isteği varmış gibi ama 4 aylık bebeğin diş çıkarma sürecine girmesi mümkün

Göktenur B.
28 Mayıs 2026 14:32
Diş sürecine girmiş olabilirsiniz bizde o aylarda salya ve kaşıntı vardı 6 aylık olduğunda Nurse herveys diş jeli aldım o bizi çok rahatlattı 7. Ayın sonunda dişimizi patlattık

Sema G.
28 Mayıs 2026 16:02
Diş sürecine girmiş olabilirsiniz bizde o aylarda salya ve kaşıntı vardı 6 aylık olduğunda Nurse herveys diş jeli aldım o bizi çok rahatlattı 7. Ayın sonunda dişimizi patlattık

Sema G.
28 Mayıs 2026 16:02
Fışkırır tarzda kakalar laktoz intoleransıyla ilgili olabilir ayrıca köpüklü ve mukusluyla daha da şüphelenmek gerekiyor bebeğinizi emziriyor musunuz ? Benim bebeklerim de de salya artışı var ve elleri sürekli ağızlarında bu refleks tarzda bir hareket sürekli emme isteği varmış gibi ama 4 aylık bebeğin diş çıkarma sürecine girmesi mümkün

Göktenur B.
28 Mayıs 2026 16:57
Peki ne önerirsiniz bu dönemde ne yapaym. Birde ne kadar sürer böyle hergün devam etmez herhalde demi gidip gelen bi süreç.

Sema G.
28 Mayıs 2026 17:43
Bebekten bebeğe değisen bı süreç bu bazısında ateş görülüyor biz ateş hiç görmedik hergün devam eden bişey değildi bizde hatta dişini patlattığında çok rahat geçti bizim için soğuk uygulayabilirsiniz birde tetagil diş granülü var ona bakabilirsiniz 4 aydan itibaren kullanılıyor diye biliyorum
Yükleniyor...