3.5 Aylık Bebek 2 Aydır Kabız

43 görüntüleme
H

Hale K.

18 Mart 2026 21:49
Bebeğimde 2 aydır fitilsiz kaka yapmıyor. Doktorlar fitil konusunda farklı şeyler söylüyor. 7-9 gün de bir fitil veriyoruz. Bu süreçte 1 kez kendi 9 gün sonra yaptı. Zeytinyağı, probiyotik, masaj, her yolu denedik. 3 haftadır sadece anne sütü veriyorum. Ek mama veriyordum kestim. Kusma . Morarma,aşırı huzursuzluk yok. Çocuk gastroentolojisine gitmeli miyiz. Bu süreç ne kadar daha devam edecek. Fitil alışkanlık yapacak diye korkuyorum. 6-7 kez fitil verdik. 3 gündür duphalac veriyoruz onu da deneyelim dedik. Ne yapacağımızı şaşırdık önerisi olan var mı. Kan ve hormon testi normal çıktı.
M

Meliha T.

18 Mart 2026 22:23
Bazen mama anne sütü alan bebeklerde olabiliyor evet fitil ve ilaç kullanımı alışkanlıl yapabilir şuan sadece anne sütü alıyorsa ben ilk zamanlar hoşaf çok tüketiyordum hem süt için kuru kayısı kuru incir kuru üzüm şeklinde sütten bebeğe de geçiyordu o bağırsaklarını çalıştırıyordu bu benim kendi tecrübem tabi . Çocuk gastronolejisine de bir danışın eğer içiniz rajat etsin isterseniz
H

Hale K.

18 Mart 2026 23:43
Meliha Taşdemir
Bazen mama anne sütü alan bebeklerde olabiliyor evet fitil ve ilaç kullanımı alışkanlıl yapabilir şuan sadece anne sütü alıyorsa ben ilk zamanlar hoşaf çok tüketiyordum hem süt için kuru kayısı kuru incir kuru üzüm şeklinde sütten bebeğe de geçiyordu o bağırsaklarını çalıştırıyordu bu benim kendi tecrübem tabi . Çocuk gastronolejisine de bir danışın eğer içiniz rajat etsin isterseniz
Bunu deneyim. Zarar gelmez teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir