3.5 Aylık Bebeğim Durduk Yere Cani Yanmış Gibi Ağlıyor

108 görüntüleme
H

Halime B.

16 Kasım 2025 17:47
Bebeğim 3 ay 12 günlük. 2 haftadır gülen bebeğim bir anda ağlıyor. Ama sanki cimcik atmışımgibi kendini kizartarak. 1 haftadırda yabancı ayırıyo. O an modu yoksa dudağını büküyor ve ağlıyor
M

Mine Ş.

16 Kasım 2025 18:02
Çevresindeki kişilerin yüzlerini ve yüz ifadelerini artık ayırt edebiliyor bu yüzden de olabilir. Atak zamanı içerisinde de olabilir 😊
H

Halime B.

16 Kasım 2025 18:17
Evet galiba tanıyorama bakıyorum 9. Aydayabanci ayırt etme yazıyor. İnsanlariçine girmekten korkar oldum ya kıpkırmızıyaparak kendini ağlıyor. Sebebi biri onalaf attıdiye . Bide o an uykusu varsabunu yapıyor. Ben mi ihtiyaçlarınıgeçkarşılıyorum acaba
Ümran A.

Ümran A.

16 Kasım 2025 18:41
Merhabalar benim kızımda aynı şekildeydi 4-5 ay civarı. Yabancılama zamanı bence bebekten bebege değişiyor, benim kızımda da erken başladı. Ortama yabancı biri geldiği anda huysuzluk ağlama durumları yaşıyoruz biz de , şuan 6 aylık olduk
H

Halime B.

16 Kasım 2025 18:50
Ne yapmamgerekiyor bi süre sonra geçiyor mu peki . Her yabancıyada yapmıyor. Karşıdan bazen gülüyor bazen ağlıyor. Bazende te ötedengörünce ağlıyor. Kestiremiyorum yani kime ne yapacağını. Ne zaman geçer. Siz ne yapmıştınız . Ağlıyordiye bi yere gitmemezlikte yapmak istemiyorum
S

Saziye G.

16 Kasım 2025 18:52
Oğlumbir anda ağlardı gaz sancısı gelirdi çığlık çığlığa gaz durumu nasıl
H

Halime B.

16 Kasım 2025 18:52
Birde bizim kızın ağlaması normal bir ağlama değil. Cani yanmış gibi bunu 3. Ay atağına bağlıyorum artık. Uykusu geldiği içinde yapıyorgaliba diyorum . Karşıtarafonu sıkmzsa bazen ağlamıyor. Bazen kızımın davranışlarını okuyamıyorum yoruldum cok
Ümran A.

Ümran A.

16 Kasım 2025 18:53
Bizimki hala geçmedi ama mecbur da dışarıya çıkıyrouz maalesef eve kapansak daha kötü olacak. Babaannesini dedesini bile yabancılıyor o derece artık ki haftada bir görüyor onları da 🥲 Böyle böyle alışacaklar , sadece çok ağlamasın diye önce benim kucağımda sevmelerine izin veriyorum kendini gğvende hissetmesi için sonra onlara veriyorum tabi kızım isterse 🙃😂
H

Halime B.

16 Kasım 2025 18:55
Gaz ilacı değişince bu durum.basladi aslında ama kişinin suratınabakıp dudak büküp ağlıyor. Gaz durumu olsa gece hiç kalkmadan7 saat uyuyorgündü deiyi. Ama sakinlige ve rahata çok alıştı. Ama mesela yerindeyatıyor alçak gibi yapıp almazsamda böyle kıpkırmızı ağlıyor. Gaz sancısıolsa nasılayırt edicdm. Gaz olsa2 3 dk sonrasusmaz herhalde
H

Halime B.

16 Kasım 2025 18:56
Bende oyle okumuştum. Direk yaklaşınca kızıyorzaten eline bile dokunsa ağlıyor. Ben yanındadurup burdayımben anane vs diyorum. Bizimde aynı1 hafta görmese ağlıyor.baba ve bendedurmak istiyo
Ümran A.

Ümran A.

16 Kasım 2025 19:22
Sizde sakinleşiyorsa hemen gaz değildir ki artık gaz sancıları da yavaş yavaş son buluyordur inşallah. Benim kızımda aynı almadan gidersem odadan çıkarsam yabancı görürse sanki bir yerine bir şey olmuş gibi ağlamaya başlıyor. Biraz nazlı ve hafiften şımarık bebişler galiba:)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir