3.5 Ay Kaka Sorunu

334 görüntüleme
S

Sevgi A.

6 Haziran 2026 14:04
Bebegim dogdugundan beri her gun kaka yapardi. Suan 3.5 aylık en son kakasini 5. Gunde yapmisti suan 8. Gunde hala kaka yapmadi sadece anne sutu aliyor karni yumusak, gaz cikariyor ve keyfi yerinde. 7-10 gune kadar anne sutu alan bebekte normal oldugunu soyluyor drlar fakat endiseleniyorum ayni durumu yasayan var mi? Kabiz olma ihtimali nedir kabizsa bu kakayi nasil cikaracak yardimci olursaniz sevinirim.
N

Nilüfer B.

6 Haziran 2026 14:26
Merhaba bebeğim 4.5 aylıkken oldu. Doktorumuz ile görüştük 1 cay kaşığı zeytinyağı ve 3 çay kaşığı su vermemi iletti. Ertesi gün yaptı 6. gününde ama 7 gunde yapmazsa kontrol edelim demişti. Bir doktorunuza görüşmeniz iyidir belki bebeğiniz icin tavsiye verir.
Ş

Şükran B.

6 Haziran 2026 14:35
Benim bebeğimde bugün 4 aylık oldu ve dün bir cay kaşığı zeytinyağı verdim bugün 6. Gün kakasını yaptı
Z

Zeynep

6 Haziran 2026 17:37
Merhaba. Benim bebeğim de 1 aylıkken başladı kaka yapmamaya. Başta 2 günden sonra yaptı. Sonra 5 gün, derken 8 günü bulduğu oldu. Acile gittik anüsten serum fizyolojik ile yapabildi. Kendi doktorumuz da anne sütüyle beslenen çocuklarda 10 güne kadar normal olduğunu söylüyor. Günde 3 × 1 çay kaşığı zeytin yağı verebilirsiniz dedi.
S

Sevgi A.

10 Haziran 2026 15:46
10. Günde doktora götürdüm hic birsey yapmamami zeytinyagi vermemi soyledi yapar dedi hatta kendim fitil vermeyi teklif ettim verme dedi ayrica probiyotik onerdi. 2 kez zeytinyagi verdim ve kaleidon probiyotik vermeye basladim hala yapmadi bugun 12. Gun cok endiseliyim huzursuzluk ve beslenme reddi de yok suan ama endiseleniyorum yine de.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir