3,5 Ay Beslenme ve Uyku Sorunları

134 görüntüleme
S

Sevgi

22 Mart 2026 18:24
3,5 aylık bebek, son zamanlarda biberonla beslenirken başını sağa sola çevirmeye gögsüme kapatmaya falan başladı. Çok sinir bozucu oluyor, onu elimden geldiğince sabit tutmaya çalıştığımda da kızıyor ağlıyor. Normalde 120-150 ml içerdi 80-90 ancak içirebiliyorum sürekli kıpırdandığı için. Ayrıca yine bir haftadır uyumaya çalışırkende sürekli kıpırdanıp kaldırıp kaldırıp ayak atıyor yatağa. Uykuya gecişi zor oluyor mızmızlanıyor ağlıyor sonunda uyuyor. Kucağıma aldığımda da beni ittiriyor bırak diye sanki. Son bir haftadır her mama vakti böyle, bu normal mi sizlerde de oldu mu?
T

Tuğçe ..

22 Mart 2026 18:31
Benim bebeğimde oyle 120 içiyordu şimdi 90 Zor iciyor kucağımda sallaya sallaya içermeye çalışıyorum
B

Begüm A.

22 Mart 2026 18:36
Benim bebeğimde de böyle bir dönem olmuştu etrafı keşfetmeye başladığı için asla kafasını sabit tutmuyordu daha sonra ben çıngıraklı oyuncağını tam karşısında sallaya sallaya dikkatini çekmeyi başarmıştım o şekilde düzeldi ama bu dönem illaki yaşanıyor sanırım hele de biberonla beslenen çocuklarda
Elif T.

Elif T.

22 Mart 2026 19:57
Benim bebeğim de bu şekilde şuan yastıkla destekleyip içiriyorum mamayı kafasını sallamaya başladığında kısa bir ara veriyoruz biber onu uzaklaştırmıyorum tekrar kendi bulup içmeye devam ediyor
S

Sevgi

22 Mart 2026 20:53
Tuğçe Gökçe
Benim bebeğimde oyle 120 içiyordu şimdi 90 Zor iciyor kucağımda sallaya sallaya içermeye çalışıyorum
İnşallah geçicidir çok zorlanıyoruz, rsv oldu 1aylıkken ödüm patlıyor yine yemesi bozulacak diye
S

Sevgi

22 Mart 2026 20:54
Begüm Aksoy
Benim bebeğimde de böyle bir dönem olmuştu etrafı keşfetmeye başladığı için asla kafasını sabit tutmuyordu daha sonra ben çıngıraklı oyuncağını tam karşısında sallaya sallaya dikkatini çekmeyi başarmıştım o şekilde düzeldi ama bu dönem illaki yaşanıyor sanırım hele de biberonla beslenen çocuklarda
Şimdi okudum biryerde keşfetme dönemi olduğu için diyor ama uykudada böyle reflü olabilir mi acaba daha önce yapmıyordu
T

Tuğçe ..

22 Mart 2026 21:04
Sevgi
İnşallah geçicidir çok zorlanıyoruz, rsv oldu 1aylıkken ödüm patlıyor yine yemesi bozulacak diye
Umarım, benim bebeğimde alerjik cok zorlaniyorum
B

Begüm A.

23 Mart 2026 09:24
Sevgi
Şimdi okudum biryerde keşfetme dönemi olduğu için diyor ama uykudada böyle reflü olabilir mi acaba daha önce yapmıyordu
Evet maalesef kusması biraz artmıştı o dönemde sonra toparladı ama reflü müydü bilmiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir