3,5 Ay Beslenme ve Uyku Sorunları
134 görüntüleme
S
Sevgi
22 Mart 2026 18:24
3,5 aylık bebek, son zamanlarda biberonla beslenirken başını sağa sola çevirmeye gögsüme kapatmaya falan başladı. Çok sinir bozucu oluyor, onu elimden geldiğince sabit tutmaya çalıştığımda da kızıyor ağlıyor. Normalde 120-150 ml içerdi 80-90 ancak içirebiliyorum sürekli kıpırdandığı için. Ayrıca yine bir haftadır uyumaya çalışırkende sürekli kıpırdanıp kaldırıp kaldırıp ayak atıyor yatağa. Uykuya gecişi zor oluyor mızmızlanıyor ağlıyor sonunda uyuyor. Kucağıma aldığımda da beni ittiriyor bırak diye sanki. Son bir haftadır her mama vakti böyle, bu normal mi sizlerde de oldu mu?
T
Tuğçe ..
22 Mart 2026 18:31
Benim bebeğimde oyle 120 içiyordu şimdi 90 Zor iciyor kucağımda sallaya sallaya içermeye çalışıyorum
B
Begüm A.
22 Mart 2026 18:36
Benim bebeğimde de böyle bir dönem olmuştu etrafı keşfetmeye başladığı için asla kafasını sabit tutmuyordu daha sonra ben çıngıraklı oyuncağını tam karşısında sallaya sallaya dikkatini çekmeyi başarmıştım o şekilde düzeldi ama bu dönem illaki yaşanıyor sanırım hele de biberonla beslenen çocuklarda

Elif T.
22 Mart 2026 19:57
Benim bebeğim de bu şekilde şuan yastıkla destekleyip içiriyorum mamayı kafasını sallamaya başladığında kısa bir ara veriyoruz biber onu uzaklaştırmıyorum tekrar kendi bulup içmeye devam ediyor
S
Sevgi
22 Mart 2026 20:53
Benim bebeğimde oyle 120 içiyordu şimdi 90 Zor iciyor kucağımda sallaya sallaya içermeye çalışıyorum
S
Sevgi
22 Mart 2026 20:54
Benim bebeğimde de böyle bir dönem olmuştu etrafı keşfetmeye başladığı için asla kafasını sabit tutmuyordu daha sonra ben çıngıraklı oyuncağını tam karşısında sallaya sallaya dikkatini çekmeyi başarmıştım o şekilde düzeldi ama bu dönem illaki yaşanıyor sanırım hele de biberonla beslenen çocuklarda
T
Tuğçe ..
22 Mart 2026 21:04
İnşallah geçicidir çok zorlanıyoruz, rsv oldu 1aylıkken ödüm patlıyor yine yemesi bozulacak diye
B
Begüm A.
23 Mart 2026 09:24
Şimdi okudum biryerde keşfetme dönemi olduğu için diyor ama uykudada böyle reflü olabilir mi acaba daha önce yapmıyordu
Yükleniyor...