33 Aylık 13 Kilo

519 görüntüleme
B

Bbb

20 Haziran 2026 10:45
3400 gr doğan oğlum şuan 33 aylık ve 13, 13,5 kilo civarlarında

Bazen canı isterse güzel yer bazen yemez meyvesini yer gayet hareketli keyifli

Boyu 94 cm

Uzun süredir aynı kilolarda

Bunu sorun etmeli miyim bi doktor görmeli mi ?
N

Nazlı A.

20 Haziran 2026 14:36
Bizim de bir arkadaşın oğlu 3 yaşında 10 kilo çoçuk 2 senedir aynı kiloda bütün testlerine baktırdılar temiz fakat çoçukta kalori açığı varmış yedikleri kilosuna göre az kalıyormuş
G

Gülcan Ş.

20 Haziran 2026 15:31
Benim kızım suan 4 buçuk yaşında 2 yaşından sonra ya çok az yada hıc kilo almadı özellikle 2 yaş ile 3 yaş arasında durdu kilo alımı kan değerleri hep iyiydi hamdolsun çok sık hasta da olmuyordu ama kilosu düşüktü geçen yıl kbb bölümüne götürdüm horluyor ağzı açık yatıyor diye röntgen de çok az bir et göründü ilaç kullandık onunla beraber kilo aldı suan 4 buçuk yaşında 15 kilo bence bir doktora götürüp kan değerlerine baktırın 2 yaştan sonra anne babanın genetiğiyle büyürmüş
B

Bbb

25 Haziran 2026 13:39
Teşejkürler evet en azından gidip bi kan tahlili yaptırayım
G

Gülcan Ş.

25 Haziran 2026 21:10
Bbb
Teşejkürler evet en azından gidip bi kan tahlili yaptırayım
Bence de yaptırın en azından içiniz rahat eder

M. K.

4 Temmuz 2026 22:27
Gülcan Şahan
Benim kızım suan 4 buçuk yaşında 2 yaşından sonra ya çok az yada hıc kilo almadı özellikle 2 yaş ile 3 yaş arasında durdu kilo alımı kan değerleri hep iyiydi hamdolsun çok sık hasta da olmuyordu ama kilosu düşüktü geçen yıl kbb bölümüne götürdüm horluyor ağzı açık yatıyor diye röntgen de çok az bir et göründü ilaç kullandık onunla beraber kilo aldı suan 4 buçuk yaşında 15 kilo bence bir doktora götürüp kan değerlerine baktırın 2 yaştan sonra anne babanın genetiğiyle büyürmüş
Merhaba kızınıza ne için ilac kullandınız acaba
G

Gülcan Ş.

4 Temmuz 2026 22:28
Mine Köksal
Merhaba kızınıza ne için ilac kullandınız acaba
Geniz eti vardı ondan dolayı ilaç kullandık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir