33 Aylık 13 Kilo
519 görüntüleme
B
Bbb
20 Haziran 2026 10:45
3400 gr doğan oğlum şuan 33 aylık ve 13, 13,5 kilo civarlarında
Bazen canı isterse güzel yer bazen yemez meyvesini yer gayet hareketli keyifli
Boyu 94 cm
Uzun süredir aynı kilolarda
Bunu sorun etmeli miyim bi doktor görmeli mi ?
Bazen canı isterse güzel yer bazen yemez meyvesini yer gayet hareketli keyifli
Boyu 94 cm
Uzun süredir aynı kilolarda
Bunu sorun etmeli miyim bi doktor görmeli mi ?
N
Nazlı A.
20 Haziran 2026 14:36
Bizim de bir arkadaşın oğlu 3 yaşında 10 kilo çoçuk 2 senedir aynı kiloda bütün testlerine baktırdılar temiz fakat çoçukta kalori açığı varmış yedikleri kilosuna göre az kalıyormuş
G
Gülcan Ş.
20 Haziran 2026 15:31
Benim kızım suan 4 buçuk yaşında 2 yaşından sonra ya çok az yada hıc kilo almadı özellikle 2 yaş ile 3 yaş arasında durdu kilo alımı kan değerleri hep iyiydi hamdolsun çok sık hasta da olmuyordu ama kilosu düşüktü geçen yıl kbb bölümüne götürdüm horluyor ağzı açık yatıyor diye röntgen de çok az bir et göründü ilaç kullandık onunla beraber kilo aldı suan 4 buçuk yaşında 15 kilo bence bir doktora götürüp kan değerlerine baktırın 2 yaştan sonra anne babanın genetiğiyle büyürmüş
B
Bbb
25 Haziran 2026 13:39
Teşejkürler evet en azından gidip bi kan tahlili yaptırayım
G
Gülcan Ş.
25 Haziran 2026 21:10
Teşejkürler evet en azından gidip bi kan tahlili yaptırayım
M. K.
4 Temmuz 2026 22:27
Benim kızım suan 4 buçuk yaşında 2 yaşından sonra ya çok az yada hıc kilo almadı özellikle 2 yaş ile 3 yaş arasında durdu kilo alımı kan değerleri hep iyiydi hamdolsun çok sık hasta da olmuyordu ama kilosu düşüktü geçen yıl kbb bölümüne götürdüm horluyor ağzı açık yatıyor diye röntgen de çok az bir et göründü ilaç kullandık onunla beraber kilo aldı suan 4 buçuk yaşında 15 kilo bence bir doktora götürüp kan değerlerine baktırın 2 yaştan sonra anne babanın genetiğiyle büyürmüş
G
Gülcan Ş.
4 Temmuz 2026 22:28
Merhaba kızınıza ne için ilac kullandınız acaba
Yükleniyor...